Niksi ruuanlaittoon helteellä.
Suuren osan uuniruuista voi valmistaa (kannellisessa) paistinpannussa. mm. pakastepitsoista tulee jopa parempia. Kämppä ei turhaan kuumene.
Kommentit (12)
Helteellä kannattaa syödä kylmää ruokaa.
Vierailija kirjoitti:
Syö kylmää ruokaa
Pöh, haluan syödä hyvää ruokaa ;-)
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Syö kylmää ruokaa
Pöh, haluan syödä hyvää ruokaa ;-)
No syö hyvää, kylmää ruokaa. Ei sun tarvitse syödä pahaa kylmää ruokaa.
Miten pakastepizza valmistetaan paistinpannussa? Vienosti kysyn, sorry, jos uusavuttomuus paistaa. Olen ehkä ainoa, joka ei tiedä tätä, mutta kiinnostaisi kovasti oppia.
Ei ole nälkä, päivä menee parilla leivällä ja samalla pääsee kylmänä aikana tulleista läskeistä eroon
Vierailija kirjoitti:
Miten pakastepizza valmistetaan paistinpannussa? Vienosti kysyn, sorry, jos uusavuttomuus paistaa. Olen ehkä ainoa, joka ei tiedä tätä, mutta kiinnostaisi kovasti oppia.
"Sopivalla" teholla 10-20 minuuttia. Varoo vain että pohja ei pala liikaa. Tulee jopa rapeampaa kuin uunissa. Knnella voi säädellä"mehevyyttä". Oma liesi on opittava tuntemaan ;-)
Mitään niksejä tarvita! 😣 Syö sitä, mikä hyvältä tuntuu ja minkä jaksaa kaupasta hakea.
Kaikki ruoanlaitto ulkona kesällä, se on hyvän elämän perusvaatimus.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miten pakastepizza valmistetaan paistinpannussa? Vienosti kysyn, sorry, jos uusavuttomuus paistaa. Olen ehkä ainoa, joka ei tiedä tätä, mutta kiinnostaisi kovasti oppia.
"Sopivalla" teholla 10-20 minuuttia. Varoo vain että pohja ei pala liikaa. Tulee jopa rapeampaa kuin uunissa. Knnella voi säädellä"mehevyyttä". Oma liesi on opittava tuntemaan ;-)
Kuivalle pannulle? Millaiselle? Teflon, valurauta...?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miten pakastepizza valmistetaan paistinpannussa? Vienosti kysyn, sorry, jos uusavuttomuus paistaa. Olen ehkä ainoa, joka ei tiedä tätä, mutta kiinnostaisi kovasti oppia.
"Sopivalla" teholla 10-20 minuuttia. Varoo vain että pohja ei pala liikaa. Tulee jopa rapeampaa kuin uunissa. Knnella voi säädellä"mehevyyttä". Oma liesi on opittava tuntemaan ;-)
Kuivalle pannulle? Millaiselle? Teflon, valurauta...?
Kuivalle, molemmat käy ;-)
Syö kylmää ruokaa