Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Niksi ruuanlaittoon helteellä.

Vierailija
18.07.2018 |

Suuren osan uuniruuista voi valmistaa (kannellisessa) paistinpannussa. mm. pakastepitsoista tulee jopa parempia. Kämppä ei turhaan kuumene.

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
18.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syö kylmää ruokaa

Vierailija
2/12 |
18.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Grilli pelastaa kesän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
18.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Helteellä kannattaa syödä kylmää ruokaa.

Vierailija
4/12 |
18.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Syö kylmää ruokaa

Pöh, haluan syödä hyvää ruokaa ;-)

Vierailija
5/12 |
18.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Syö kylmää ruokaa

Pöh, haluan syödä hyvää ruokaa ;-)

No syö hyvää, kylmää ruokaa.  Ei sun tarvitse syödä pahaa kylmää ruokaa.

Vierailija
6/12 |
18.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten pakastepizza valmistetaan paistinpannussa? Vienosti kysyn, sorry, jos uusavuttomuus paistaa. Olen ehkä ainoa, joka ei tiedä tätä, mutta kiinnostaisi kovasti oppia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
18.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole nälkä, päivä menee parilla leivällä ja samalla pääsee kylmänä aikana tulleista läskeistä eroon

Vierailija
8/12 |
18.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miten pakastepizza valmistetaan paistinpannussa? Vienosti kysyn, sorry, jos uusavuttomuus paistaa. Olen ehkä ainoa, joka ei tiedä tätä, mutta kiinnostaisi kovasti oppia.

"Sopivalla" teholla 10-20 minuuttia. Varoo vain että pohja ei pala liikaa. Tulee jopa rapeampaa kuin uunissa. Knnella voi säädellä"mehevyyttä". Oma liesi on opittava tuntemaan ;-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
18.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitään niksejä tarvita! 😣 Syö sitä, mikä hyvältä tuntuu ja minkä jaksaa kaupasta hakea.

Vierailija
10/12 |
18.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki ruoanlaitto ulkona kesällä, se on hyvän elämän perusvaatimus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
18.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Miten pakastepizza valmistetaan paistinpannussa? Vienosti kysyn, sorry, jos uusavuttomuus paistaa. Olen ehkä ainoa, joka ei tiedä tätä, mutta kiinnostaisi kovasti oppia.

"Sopivalla" teholla 10-20 minuuttia. Varoo vain että pohja ei pala liikaa. Tulee jopa rapeampaa kuin uunissa. Knnella voi säädellä"mehevyyttä". Oma liesi on opittava tuntemaan ;-)

Kuivalle pannulle? Millaiselle? Teflon, valurauta...?

Vierailija
12/12 |
18.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Miten pakastepizza valmistetaan paistinpannussa? Vienosti kysyn, sorry, jos uusavuttomuus paistaa. Olen ehkä ainoa, joka ei tiedä tätä, mutta kiinnostaisi kovasti oppia.

"Sopivalla" teholla 10-20 minuuttia. Varoo vain että pohja ei pala liikaa. Tulee jopa rapeampaa kuin uunissa. Knnella voi säädellä"mehevyyttä". Oma liesi on opittava tuntemaan ;-)

Kuivalle pannulle? Millaiselle? Teflon, valurauta...?

Kuivalle, molemmat käy ;-)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi neljä yhdeksän