Onko totta, että Classic Pizza käyttää pakastettuja valmispohjia?
Tämän viimeisimmän kohun yhteydessä joku kirjoitti niin. Ketään, joka työskentelee ravintolassa ja tietää?
Kommentit (17)
Tiedän tomaattikastikkeen reseptin. En ole allekirjoittanut salassapitosopimusta.
Pohjat eivät ole pakastettuja, mutta voivat olla Hangossa.
Ainakin aikanaan oli sellaisia taikinapalloja, jotka oli pakastettu. En nyt sitten tiedä voiko niitä pitää pakastettuina valmispohjina?
No ilmankos se Johtajatar Kati Jaakkosen (Hellapoliisi) tytär suuttui, kun ei ole tottunut pakastepohjiin ja retkisänkyihin. Ei ollu huvilaa meren rannalla.
Liikkeen keittiössä ei ole tilaa. Hyvä pizzataikina pitää leipoa juureen ja sitä pitää seisottaa jopa vuorokausi.
Eikös ne ole kaikkialla niitä pakastettuja taikinapalloja? Muotoillaan vain jauhotetulla pöydällä pizzapohjaksi.
Entäs nämä ns paremmat pizzapaikat (Skiffer, Pjazza, Via Tribunali jne)? Miten hyvässä pizzaravintolassa tehdään pohja? Vai onko ne aina kuitenkin niistä pakastetuista palleroista? ap
Pakastettuja taikinapalloja ne on kaikkialla.
Via Tribunalissa tehdään pohja alusta loppuun.
Ei tuo pohja ole merkityksellinen. Ei leipää paahdeta/tehdä Hesburgerissakaan, Taco Bellissä, Mäkissä tai Subissakaan.
Vierailija kirjoitti:
Entäs nämä ns paremmat pizzapaikat (Skiffer, Pjazza, Via Tribunali jne)? Miten hyvässä pizzaravintolassa tehdään pohja? Vai onko ne aina kuitenkin niistä pakastetuista palleroista? ap
Voi hyvänkin pohjan pakastaa.
Vierailija kirjoitti:
Pakastettuja taikinapalloja ne on kaikkialla.
Joita pizzapulliksikin sanotaan.
t. pizzanpyörittäjä
Kysynpä vielä tällaistakin: käyn välillä syömässä Capperi -nimisessä pizzaravintolassa. Välillä sinne ei pääse, vaikka olisi tilaakin, koska "taikina on loppu". Eli mitäs tämä sitten selkokielellä tarkoittaa? :) Kiitos vastauksistanne. ap
Jos "taikina on loppunut", niin niillä on loppunut ne pakastetut pizzapullat tai sitten niitä ei ole älytty ottaa menekin mukaan tarpeeksi paljon/ajoissa lisää sulamaan. Pizzapulla sulaa nopeimmillaan parin tunnin sisällä esim. vesiastiassa, jos esim. aamuvuoro heittää pakasteena suoraan kylmiöön niin ovat käyttövalmiita vasta iltavuorolle jos sittenkään. Eli joko noilla Capperin porukoilla on ollut niin hyvä menekki että kaikki pizzapullat on koko talosta loppu tai sitten ne ovat vielä niin jäässä, ettei niistä voi leipoa. Sitä se tarkoittaa,
t. pizzanpyörittäjä
Olen kyllä harmissani kun se saman firman hangon makaronitehdas paljastui riistäjäksi. Niillä oli niin hyvät pastat.
Vierailija kirjoitti:
Jos "taikina on loppunut", niin niillä on loppunut ne pakastetut pizzapullat tai sitten niitä ei ole älytty ottaa menekin mukaan tarpeeksi paljon/ajoissa lisää sulamaan. Pizzapulla sulaa nopeimmillaan parin tunnin sisällä esim. vesiastiassa, jos esim. aamuvuoro heittää pakasteena suoraan kylmiöön niin ovat käyttövalmiita vasta iltavuorolle jos sittenkään. Eli joko noilla Capperin porukoilla on ollut niin hyvä menekki että kaikki pizzapullat on koko talosta loppu tai sitten ne ovat vielä niin jäässä, ettei niistä voi leipoa. Sitä se tarkoittaa,
t. pizzanpyörittäjä
Ok, aina oppii uutta :) ap
Mä haluun ostaa näitä pakastettuja jahopalloja jostain....
Ei ne voi vastata kun niillä on 10000 € salassapitosopimuksen rikkomussakko.