Fazerin Sinisestä jää nykyään paha maku suuhun
Oletteko huomanneet tämän? Onko käytettyjen kaakaopapujen laatu huonontunut? Palmuöljyähän tuossa ei pitäisi olla.
Kommentit (52)
Vierailija kirjoitti:
Noh. Syöppä sitten jotain muuta. Lopeta vaikka suklaan ahtaminen kokonaan.
Taidat trollata. Jos et, niin kiitos kun vastasit kysymykseen.
Ap
Olen huomannut saman. Jokin omituinen sivumaku siihen on tullut. Maku muuttui viime vuonna ehkä...? Entinen lempisuklaa on nykyisin inhotus.
Vierailija kirjoitti:
Oletteko huomanneet tämän? Onko käytettyjen kaakaopapujen laatu huonontunut? Palmuöljyähän tuossa ei pitäisi olla.
Huoneenlämpöisenä maistuu odolta.
Tarvii laittaa jääkaappiin hetkeksi.
Vierailija kirjoitti:
Noh. Syöppä sitten jotain muuta. Lopeta vaikka suklaan ahtaminen kokonaan.
Peruskoulu.
Olen huomannut myös, jotenkin katkerampi jälkimaku.
Ehkä se on sitten vain minun etu kun en suklaata kovin säännöllisesti mussuttele ja nyt menin pari levyä sinistä ostamaan herätteenä. Ei valittamista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Noh. Syöppä sitten jotain muuta. Lopeta vaikka suklaan ahtaminen kokonaan.
Taidat trollata. Jos et, niin kiitos kun vastasit kysymykseen.
Ap
Ei, vaan oikeasti olen sitä mieltä, että jollei se maistu hyvältä, niin hyvä juttu. Helpompi jättää syömättä. Siitä ei seuraa kuin hyvää.
Olen huomannut, mutta en kaikissa. Siinä pienemmässä 100g levyssä se ainakin on.
Syökää Marabouta.
Oikeaa maitosuklaiden kingiä.
Fazerin sinisessä käärepaperissa koristaa palmuöljyn merkki! Maku muuttunut
Fazerin sinisessä ei ole palmuöljyä ainakaan Fazerin omien sivujen perusteella 06.05.2018:
https://www.fazer.fi/tuotteet-ja-asiakaspalvelu/tuotemerkit/fazerin-sin…
"Ainesosat: Maitosuklaa. Ainesosat: maito, sokeri, kaakaovoi, kaakaomassa, emulgointiaine (lesitiini mm. Soija), suola, aromi. Saattaasisältää pähkinää, mantelia ja vehnää. Maitosuklaassa vähintään 30% kaakaota."
Itse syön Fazerin punaista. Siirry sinäkin siihen.
Vierailija kirjoitti:
Olen huomannut myös, jotenkin katkerampi jälkimaku.
Olen huomannut saman kuin ap ja tämä kommentoija ja näköjään moni muukin. Olen luullut että vika on minussa, mielikuvituksessani, tai että olen jotenkin "kasvanut ulos" Fazerin sinisestä. Mutta näköjään kun muutkin ovat huomanneet saman niin täytyy vain todeta että vika on Fazerin sinisessä. Onneksi syön sitä suhteellisen harvoin niin eipä tuo haittaa. Mutta joo, outo juttu.
PS. Miksi ihmeessä te ihmiset täällä epäilette juuri PALMUÖLJYÄ? Eikö syypää voisi olla ihan mikä hyvänsä juttu? Mikä ihme siinä palmuöljyssä sitten oikein on?
2 vinkkiä:
- lue tuoteseloste
- ks. suklaalevyn hintaa.
Niinpä!
Ratkaisu:
Osta gourmet-suklaata tai tee itse.
Olen myös huomannut saman . Nyt on jotenkin tunkkaisempi maku.
Ekaks luulin, et suklaa alkaa olla jo vanhaa, mut oli ihan tuoretta päiväyksen mukaan. Sen jälkeen arvelin, että outo .maku johtuu siitä, et ostin tuotteen kioskista, jossa valmistetaan myös grilliruokia, ja suklaa on jotenki kerännyt sivumakua itselleen.
Vaan kun seuraavat kaksi muualta ja eri paikoista ostettua levyä maistui yhtä pahalle niin usklttava se on, et ovat muuttaneet reseptiä.
Ex herkku, joka nykyään jää kauppaan
Huomasin saman eilen syödessäni Amerikan pastilleja. :/ Tosi outo sivumaku niissä, sellainen voimainen..?
Olen myös huomannut, että Fazerin sininen maistuu Hersheyn maitosuklaalle. Jompikumpi on siis plagionut maun.
Noh. Syöppä sitten jotain muuta. Lopeta vaikka suklaan ahtaminen kokonaan.