Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Naudan jauheliha mennyt eilen vanhaksi. Tekisitkö siitä tänään vielä ruokaa?

Vierailija
17.04.2018 |

Kysymys otsikossa.

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
17.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Peset ensin kunnolla!

Vierailija
2/17 |
17.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei kai nyt vanhaksi mennyttä käytetä, ajattele nyt itsekin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
17.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tekisin.

Vierailija
4/17 |
17.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Peset ensin kunnolla!

Tää on naudan jauheliha, ei jauhenliha eli ei kai silloin pestä tarvii?

Ap

Vierailija
5/17 |
17.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tekisin jos haisee ihan normaalille.

Vierailija
6/17 |
17.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Totta kai käytän jos ei haise/näytä oudolta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
17.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan typerä kysymys, jos joku elintarvike on mennyt vanhaksi, se ei ole käyttökelpoista, se on pilalla. Jos sen viimeinen käyttöpäivä on mennyt, on kyse ihan eri asiasta. 

Vierailija
8/17 |
17.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tekisin jos haisee ihan normaalille.

Joo ihan normaalille haisee. Ei ole tummunut tai mitään. Harmittaa kun on viä 750g.

Kai mä tosta uskallan sit tehdä.

Toivottavasti en joudu tekeen aloitusta ruokamyrkytyksestä 😀

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
17.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syö vaan jos ei haise pahalle tai tunnu limaiselta

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2013/03/27/vanhaakin-ruokaa-voi-syoda

Vierailija
10/17 |
17.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se liha tiedä päivämääristä. Jos se näyttää ja haisee tavalliselta, tekisin. Olen tehnytkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
17.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi tätä uusavuttomuuden määrää.

Vierailija
12/17 |
17.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se ole mennyt vielä miksikään. Käyttäisin tietty.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
17.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Syö vaan jos ei haise pahalle tai tunnu limaiselta

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2013/03/27/vanhaakin-ruokaa-voi-syoda

Kiitos linkistä 😊

Ja ei tästä tartar-pihvejä ole tarkoitus tehdä kuitenkaan. Jos olisi kalaa, kanaa tai sikaa niin en varmaan käyttäisi mutta kun oli nautaa niin siksi kysyin ja tuo linkki antoi vielä varmuuden.

Ap

Vierailija
14/17 |
17.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen syönyt vanhempaa lihamakaronilaatikkoa.Kovalla kuumennuksella saa bakteereita häviämään,se päivämäärä on varotoimi herkimpiä varten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
18.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos se ei haise eikä maistu pahalta, voi käyttää. Pätee kaikkiin elintarvikkeisiin. Ja parasta ennen ei ole sama kuin viimeinen käyttöpäivä. Varsinkin hapanmaitotuotteet on ihan käyttökelpoisia vielä kuukaudenkin päästä päiväyksestä, jos on säilytetty asianmukaisesti eikä kansi pullota.

Vierailija
16/17 |
18.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen käyttänyt, jos on haju ja väri ollut normaali. Tosin ensin maistanut varovasti pienemmän määrän kypsennettynä enkä ole syöttänyt lapsille. Toisaalta, olen välillä heittänyt pois jauhelihaa, jossa käytettävä ennen-päivään on ollut vielä pari päivää, jos liha on ollut tummentunutta ja haissut happamalle.

Vierailija
17/17 |
18.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jep. Ei siinä lihassa ole ajastinta että on pilalla heti 00:00. Ei se liha tiedä jos valmistat siitä vielä seuraavan vuorokauden aikana jotain. Kuumennus ja kypsennys tosi hyvin.