Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kuinka monta tuntia ennen ruokailua valmistatte rosollin?

Vierailija
24.12.2017 |

Mietinpä vaan. Kun siihen tulee omenaa myös, ettei mene pahaksi. Mutta että maut ehtivät muodostua.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
24.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse tein kaiken jo eilen jääkaappiin. Silliä sitten maun mukaan halukkaille. 

Voithan pilkkoa sen omenan ennen ateriaa jos epälet sen säilyvyyttä.

Vierailija
2/4 |
24.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos rosollin tekee etikkapunajuuresta ja vielä maustekurkkua niin ei kai se omena pilalle mene sekoituksessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
24.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuossa 1h sitten tein ja sekoitin ainekset yhteen, ei näy omenan tummuminen.

Vierailija
4/4 |
24.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos kaikille, teen siis tässä aamupäivällä kun tuli juureksetkin keiteltyä. Eiköhän säily ihan hyvänä. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme seitsemän kaksi