Mitä ruokaa tehdä metsosta?
Kommentit (8)
Monet ovat kehuneet lintukäristystä. Tarkoitus kokeilla metson rinnasta tässä lähiaikoina.
No metsosoppaa tietenkin. Metso pataan, suolaa ja pippulia sekaa. Keitä kaks päivää.
Ensimmäisellä kerralla luin otsikon oikein, toisella kerralla en niinkään. "Mitä ruokaa tehdä metrossa?"
Vierailija kirjoitti:
Ensimmäisellä kerralla luin otsikon oikein, toisella kerralla en niinkään. "Mitä ruokaa tehdä metrossa?"
Länsimetrossa tehtäisiin köttbullar ja itään päin mennessä sitten vaikka keitettyä votkaa.
Jos sinulla on leivinuuni, paista kokonaisena samaan tapaan kuin kalkkuna. Onnistuu myös sähköuunissa, mutta käytä paistopussia.
Onko metso vanha ukko, jota pitää ensin keittää päivä ja paistaa toinen, vai poikametso, joka kypsyy muutamassa tunnissa?
Jos metso on kynitty eikä nyljetty, niin silloin valmistaisin sen aivan kuten täytetty kalkkuna valmistetaan.
Pesisin sen perusteellisesti sisältä, kärventäisin tai siis polttaisin ulkopinnalta pois pienet untuvat keittiö liekittimellä ja täyttäisin sen haluamillani eineksillä, sitoisin umpeen ja uuniin 125˚ viideksi - seitsemäksi tunniksi riippuen kuinka suuri metso on kyseessä, mielellään suljetussa astiassa jonka pohjalle hieman lientä joka estää lihan kuivumisen.
Valmistuttuaan mahtava joulukinkun korvike.
Äiti teki metsopaistia, palasina ihanan tummassa liemessä.