Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi kokit luulee työnsä olevan jotain vaikeaa ja ihmeellistä?

Vierailija
29.10.2017 |

Liittyen juttuun, minkä mukaan työntekijä ei äitiysloman jälkeen enää pärjää työelämässä, koska kaikki kuulemma muuttuu.

Kommentit (108)

Vierailija
1/108 |
29.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meneppä sinä sinne keittiöön päiväksi PK-seudulla, niin huomaat. Nautihan lounasajasta!

Vierailija
2/108 |
29.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokin työssä tarvitaan vain hyvät seisomalihakset, eikä muuta!

Ns huippukokkien älykkyys Suomessa on puolestaan sitä luokkaa että en edes ala keskustelemaan siitä. Sanonpa että tyhmiä kuin kattila. Ja kolisee yhtä lailla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/108 |
29.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En mä luulekaan. Aika lailla aivot narikkaan-touhua.

terv. kokki lounasravintolassa

Vierailija
4/108 |
29.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokit on tatskattuja wt:itä, joillakin tosin liikaa rahaa.

Vierailija
5/108 |
29.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Meneppä sinä sinne keittiöön päiväksi PK-seudulla, niin huomaat. Nautihan lounasajasta!

Olin alalla n. 10 vuotta sitten ja käsittääkseni vielä ihan samalla periaatteella sitä ruokaa laitetaan.

Vierailija
6/108 |
29.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yliarvostettu titteli. Terveisin kokki-opiskelija.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/108 |
29.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jopa poliisin ammatissa tarvitaan enemmän älykkyyttä. Ja se on fyysisesti vaativampaa. Silti naispoliiseja on aika paljon.

Vierailija
8/108 |
29.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Liittyen juttuun, minkä mukaan työntekijä ei äitiysloman jälkeen enää pärjää työelämässä, koska kaikki kuulemma muuttuu.

Eiköhän ne potut keitetä ihan niin kuin ennenkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/108 |
29.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokkia, huippusellaista tai muuta, vertaisin ammattina vaativuudeltaan taksikuskiin.

Vierailija
10/108 |
29.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska ko. ammattiin hakeutuu narsisteja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/108 |
29.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

t. ap joka paistelee kalapuikkoja ja pakastepitsaa.

Vierailija
12/108 |
29.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaatimuksena huippukokin titteliin on pascamainen, herkkähipiäinen luonne ja kilpailuhenkisyyttä. Siinä kaikki.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/108 |
29.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siihen on ihan hyvä syy, miksi monet sanonnat tulevat keittiömaailmasta ”pata kattilaa soimaa, kolisee kuin tyhjä kattila, kun on lusikalla annettu ei voi kauhalla ottaa...”.

Vierailija
14/108 |
29.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Haha, äitiyslomalta on palattu hiukan kovempiinkin hommiin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/108 |
29.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kutsumusammatti, kuten monet muutkin "käsillä ja päällä" tehtävät työt. Usein pelkkä koulutus ei riitä, se on tullut huomattua monta kertaa esim. kampaajalla, kun lopputulos on mitä on. 

Vierailija
16/108 |
29.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En kauheasti arvosta ammattia, joka päättyy joka ilta lattian luuttuamiseen.

Vierailija
17/108 |
29.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Liittyen juttuun, minkä mukaan työntekijä ei äitiysloman jälkeen enää pärjää työelämässä, koska kaikki kuulemma muuttuu.

Eiköhän ne potut keitetä ihan niin kuin ennenkin.

Palstamamma luulee, että huippuravintoloiden homma on perunankeittämistä?

Nyt ymmärrän mistä raivonne johtuu. Tietämättömyydestä.

Vierailija
18/108 |
29.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kampaaja on taiteilija kokkiin verrattuna.

Vierailija
19/108 |
29.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eräs sukulaistyttö kuvittelee nyt olevansa Hans Välimäki käytyään amiksen kokkipuolen.

Jokaisissa sukujuhlissa joutuu kuuntelemaan monologeja siitä miten liha olisi pitänyt kypsentää oikeaoppisesti.

Kerran olin asetellut servetit jo omasta mielestäni kauniisti pöytään.

Tämä ryntää lupaa kysymättä vääntelemään niistä kukkasia.

Voin sanoa että oma äitini on parempi kokki kuin tämä tittelin omaava, vaikka onkin ns. kotikokki.

Vierailija
20/108 |
29.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Meneppä sinä sinne keittiöön päiväksi PK-seudulla, niin huomaat. Nautihan lounasajasta!

Olin alalla n. 10 vuotta sitten ja käsittääkseni vielä ihan samalla periaatteella sitä ruokaa laitetaan.

Varmaan riippuu siitä, lämmittääkö pakasteita ABC:llä vai vääntääkö fine dining -annoksia jossain Michelin-ravintolassa...

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kahdeksan yhdeksän