Kuinka kypsennetty pekoni säilyy?
Aion syödä jääkaapissa olevat pekonit huomenna töissä, mutta kertokaas miten ne saisi säilymään syömäkelpoisina? En ehdi töissä paistaa niitä. Pitäiskö ne aamulla paistaa, vai pystyykö illalla paistetut pekonit syömään vielä huomenna? Aamullakin vähän kiire aina. Siis esim. jääkaappi ihan hyvä ratkaisu?
Kommentit (7)
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
perseenreikä on kaikista jutuista paras! Takaapäin kun nussit pilluun ja samalla lämmität rusinaa naimakuntoon niin tunnelma on mitä mahtavin. Kulli soutaa ykkösessä ja kakkonen alkaa hiljalleen avautua etusormen mentäväksi. Kun liukastetta on saanut vähän laitettua sisäpuolelle niin varovasti tunnustellen sormi sisälle. Puristus sormen ympärillä on uskomaton! Pelkkä ajatus että kohta on suonikas kulli tässä sormen paikalla meinaa saada satsin liikkeelle pusseista. Vielä jos käyttää ahdasta metallirengasta kullinjuuressa niin terskan perseeseen sovittaminen on taidetta.
Lopulta kun sinertävä luumu on sisällä suolessa niin alkaa paras osuus, eli orgasmin pidättely. Miehet jotka ovat päässeet tätä namia kokemaan tietävät mistä puhun. Ensimmäiset hiljaiset tunnustelevat työnnöt ovat ne ratkaisevat. Jos on todella kiihottunut niin silloin ei voi mitään vaan on pakko antaa kyrvän roiskia siemenet syvälle suolen sopukkaan!! Mutta sitten voi rauhassa odotella toipumista muna syvällä perseessä ja kun tuntuu että voi jatkaa niin tukeva ote muodokkaista pakaroista ja kulli liikkeelle. Yleensä tässä vaiheessa sulkijalihas on jo vähän antanut periksi ja voi lisätä vauhtia. Tätä kun pääsee tekemään kerran pari viikossa pillupanojen lisäksi niin mitäpä sitä muuta voi enää mies toivoa? ( Suihinotot ja runkkaus sis esileikkiin)
Tässä on jo neljättä päivää vaivannut todella löysät ulosteet tai oikeastaan ehkäpä jo ripuli olisi oikea termi.
Outoa tässä on se, että aamuisin kun herään, niin pitää juosta vessaan ja suoli tyhjenee todella ärhäkästi miltei kerralla. Aamuisin vessassa tarvitsee rampata noin 2-4 kertaa. Ja tämän ripuloinnin jälkeen joskus tulee melko heikko olo.
Kuitenkin kun suoli on jo ihan täysin tyhjä, niin pystyn kuitenkin syömään ja juomaan ihan normaalisti, eikä vatsa tunnu siihen reakoivan mitenkaan huonosti, mutta kuitenkin sitten päivän mittaan ei tarvitse käydä lainkaan vessassa, vaan sitten taas seuraavana aamuna ja kaikki sitten tyhjeneekin taas ripulina ulos.
Olisiko mitään konsteja miten tämän vaivan voisi saada jotenkin kuriin? Olisi melko kiusallista jos tämä vaiva ehtisi jatkua ensi viikkoon saakka, kun työtkin alkaisi silloin, enkä todellakaan haluaisi mahdollisesti myöhästyä ripulin takia tai sitten siellä töissä käyttää aikaana vessassa ramppailuun.
Säilyyhän se siinä kuin mikä tahansa kypsennetty liha. Eli paistaa, jäähdyttää ja laittaa kylmään. Viitisen päivää se pilaantumatta säilyy varmasti.
Mutta ei pekoni ole minkään makuista, ellei se ole vastapaistettua. Viisi päivää vanha paistettu pekoni lienee kauhea kokemus --kuivaa kökköä. Koko pekonin idea on ottaa se lautaselle vasta käristettynä kananmunan kanssa.
Ihme hysteriaa tämän säilyvyyden kanssa nykyään. Jos on säilytetty oikein, niin tosi kestäviä ovat monet tuotteet. Lihan ja kalan kanssa tietysti varovaisuutta. Niistä ei pilaantuneisuutta näe, haista ja maista samalla tavalla kuin "parasta ennen" -tuotteissa.
Voisitko harkita työtuolia missä on pönttö samassa. Ei muuta kuin annat ripulin lentää toimistolla?
Sinkkumies
Hyvin voit paistaa illalla ja syödä huomenna. Jääkaappisäilytys.