Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

keltaiset vai vihreät herneet hernekeittoon?

Vierailija
28.05.2017 |

Kummista tulee pehmeämmät?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
28.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pehmeys ei riipu herneiden väristä, vaan siitä, kinka kauan liotar ja keität.

Vierailija
2/10 |
28.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse suosin vihreitä Papuska - luomuherneitä, mutta keittoaika on se tärkein. Jos olet kiireinen niin osta keitto säilyketölkissä. Muuten varaa aikaa tuntikaupalla erinomaisen sopan valmistukseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
28.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pidän enemmän vihreistä. Keltaiset liian pliisun makuisia.

Vierailija
4/10 |
23.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos kunnon rokkaa tehdään, niin noin 1vrk pitäs olla vihreät herneet liottumassa.

Vierailija
5/10 |
23.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Herneet nenään ja keitto suuhun.

Vierailija
6/10 |
23.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen pitänyt jo pitkään jokaviikkoisia hernekeittopäiviä torstaisin ja huomannut että värillä ei ole väliä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
05.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keltaisia herneitä ei enää saa mistään! Juuri ne sopivat lämmitetyn punssin kanssa parhaitetn.

Vierailija
8/10 |
06.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keltaiset herneet, yön lioittelu ja useamman tunnin keittely/hauduttelu. 

Sitten kunnon lenkki ulkona ja ihanan pehmeä, lämmintä keittoa. Nam!

Olen muuten huomannut että suomenkieliset käyttää juuri enemmän vihreitä herneitä keittoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
06.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikko Ojanperä kirjoitti:

Keltaisia herneitä ei enää saa mistään! Juuri ne sopivat lämmitetyn punssin kanssa parhaitetn.

Ainakin Ruotsista saa helposti, jos Suomesta ei löydy.

Vierailija
10/10 |
20.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pidän enemmän vihreistä. Keltaiset liian pliisun makuisia.

Keltaiset, Vihreät myrkyn vihreän  värisiä Oikea keitto on keltaisista

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän yhdeksän kolme