Keliaakikot, oletteko jo kokeilleet tätä?
Löysin kaupasta gluteenittomia kaurapalajauhoja. Ai että tuli hyvää, ja oli helppo tehdä. En ole varmaan ikinä syönyt yhtä hyvää gluteenitonta leipää.
Kommentit (8)
En ole kokeillut enkä kokeile. En tarvitse jauhoja yhtään mihinkään. Sairastanhan keliakiaa.
en ole keliaakikko, mutta kuulostaa hyvälle. Gluteenittomuushan on varsinainen trendi nykyään.
Vierailija kirjoitti:
En ole kokeillut enkä kokeile. En tarvitse jauhoja yhtään mihinkään. Sairastanhan keliakiaa.
Hmmm... Mahdatkohan olla tätini, jonka ajatuksissa keliakia on "jauhoallergia". Hänen mielestään keliaakikko ei voi sydä soijaa tai maitojauhetta, koska ne ovat JAUHOJA.
Minä ainakin luen tällaisia "mainoksia" mielelläni. Äidilläni on keliakia, joka todettiin vasta yli 70-vuotiaana. Kun on 70 vuotta syönyt leipää, niin kyllä sitä kaipaa jatkossakin, vaikka periaatteeessa ilmankin pärjää. On kiva saada vinkkejä uusista jutuista, joita voin kokeilla tarjoilla äidilleni.
Vierailija kirjoitti:
en ole keliaakikko, mutta kuulostaa hyvälle. Gluteenittomuushan on varsinainen trendi nykyään.
Samanlaista hömpötystä kuin karppaus 10 vuotta sitten. Itsen en jaksa yhtään innostua näistä muotidieteistä ja ne ovat minusta suorastaan typeriä.
Ei ole mainos, vaan tyytyväisen kokeilijan suositus. Kenenkään keliaakikon ei ole pakko syödä leipää, mutta koska aika moni syö, niin halusin suositella. Ja tuo oli oikeasti hyvää, ihan jotain muuta kuin ne vuosituhannen vaihteen pakasteleivät.
ap
http://www.myllarin.fi/tuote/myllarin-kotileipurin-kaurapala-aines-glut…
Näitä jauhoja siis. Mutta ei kannata lisätä suolaa vaikka ohjeessa lukeekin niin.