Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Maksamakkaran oikeaoppinen käyttäminen?

Vierailija
08.02.2017 |

Miten te käytätte maksamakkarapötkäöä? Kuinka säilytätte sitä avattuna niin, ettei se kuivu?

Kommentit (23)

Vierailija
1/23 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan kortsun päälle niin ei pääse kuivumaan.

Vierailija
2/23 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kelmua nuppiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/23 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakastuspussin sisään. Eikä se muutenkaan ehdi kuivua kun syön sen melkein kerralla.

Vierailija
4/23 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Dildona.

Vierailija
5/23 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ap ei taida käyttää omia aivoja ollenkaan. Onko sillä kaikkeen tekemiseen oikeaoppiset ohjeet?

Vierailija
6/23 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuorin sen kokonaan auki, viipaloin ja laitan rasiassa jääkaappiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/23 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön

Vierailija
8/23 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syökö noita edes kukaan? Näyttävät ihan koiranmakkaroilta...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/23 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Syökö noita edes kukaan? Näyttävät ihan koiranmakkaroilta...

Kokeilepa näin:

1. Ruisleivän siivut paahtimeen

2. Päälle ohut kerros voita ja maksamakkaraa

3. Höylää vielä kummallekin leivälle siivu Turunmaa -juustoa.

Suosittelen!

Vierailija
10/23 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miehen lapsuudenkodissa tehtiin vain pieni reikä kuoren päähän ja makkara pursotettiin sieltä. Toimii erinomaisesti, jos tahna on jo vähän lämmennyt pöydässä. Ei myöskään tarvitse sotkea veistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/23 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Syökö noita edes kukaan? Näyttävät ihan koiranmakkaroilta...

Kokeilepa näin:

1. Ruisleivän siivut paahtimeen

2. Päälle ohut kerros voita ja maksamakkaraa

3. Höylää vielä kummallekin leivälle siivu Turunmaa -juustoa.

Suosittelen!

Miksi sinne pitää voita tunkea? Ei kai se edes maistu siellä, kun maksamakkara on niin aromikas?

Vierailija
12/23 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miehen lapsuudenkodissa tehtiin vain pieni reikä kuoren päähän ja makkara pursotettiin sieltä. Toimii erinomaisesti, jos tahna on jo vähän lämmennyt pöydässä. Ei myöskään tarvitse sotkea veistä.

eikö olis ihan sama vaan lämmittää se mikrossa? tulis ihanata tahnaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/23 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

mun lemppari: sämpylän puolikkaan päälle sipaus voita, sitten levitän kerroksen maksamakkaraa, tomaatinsiivu päälle ja sen pinnalle vielä pikku ripaus suolaa ja pippuria.

ostetaan maksamakkara aina lihatiskiltä, siellä saa valita kuinka monen sentin siivu isosta maksamakkarapötköstä leikataan. pienehkö palanen ei ehdi kuivahtaa kaapissa, kun se sieltä viikonlopun aikana katoaa. suosikkini on maksamakkara, jonka joukossa on vähän ruohosipulisilppua.

Vierailija
14/23 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puhkon siihen veitsellä reiän, josta sitten tursotan makkaraa helposti levitettävänä mössönä leivälle. (On muuten hieman ärsyttävää, jos tuo reikä lähtee suurenemaan.) En olekaan pitkään aikaan maksamakkaraa ostanut. Estäisiköhän kuivumista se, että säilyttää pötköä tiiviisti muovipussissa, jotta ei pääsisi ilma kuivattamaan sitä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/23 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leikkaan päädyn pois, käytän slaisseja sen verran kuin tarvitsen, loppu pötkö menee jääkaappiin juomalasissa, avattu pää alaspäin.

Vierailija
16/23 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön sellaisenaan maksamakkarapötkön ja oi kun on herkkua

Vierailija
17/23 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Miehen lapsuudenkodissa tehtiin vain pieni reikä kuoren päähän ja makkara pursotettiin sieltä. Toimii erinomaisesti, jos tahna on jo vähän lämmennyt pöydässä. Ei myöskään tarvitse sotkea veistä.

eikö olis ihan sama vaan lämmittää se mikrossa? tulis ihanata tahnaa

Ensinnäkin kuoren sulkija on metallia, joten sitä ei kannata laittaa mikroon, toiseksi niin suuri lämmitys ei ole tarpeen. Se riittää, että makkara on katettu esille esim aamupala- tai iltapäiväteepöytään.

Vierailija
18/23 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leikkaan pötkylän päästä ekalla käytöllä n. 3cm pätkän kuorineen. Siitä jää sitten semmoinen kiva hattu sitä kuorta jonka saa laitettua siihen jäljelläolevan pötkön päähän kanneksi.

Vierailija
19/23 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Syökö noita edes kukaan? Näyttävät ihan koiranmakkaroilta...

Kokeilepa näin:

1. Ruisleivän siivut paahtimeen

2. Päälle ohut kerros voita ja maksamakkaraa

3. Höylää vielä kummallekin leivälle siivu Turunmaa -juustoa.

Suosittelen!

Miksi sinne pitää voita tunkea? Ei kai se edes maistu siellä, kun maksamakkara on niin aromikas?

Jos et halua, niin älä toki sitten laita! Itse tykkään että se voi vähän mehevöittää :)

Vierailija
20/23 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

up