Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiskohan tätä kuivakakkua tuunata lisäämällä taikinaan Baileys-kermalikööriä?

Vierailija
06.10.2016 |

http://www.valio.fi/reseptit/hiekkakakku/

Vai tekiskö sille kahvinmakuisen tomusokerikuorrutteen...?

T. Kaapista löytyisi ainekset jonkinlaiseen kuivakakkuun..

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
06.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse jättäisin kakun kuivaksi ja joisin Baileyksen jäiden kanssa.

Vierailija
2/5 |
06.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Peukku kuorrutteelle!

Ja miksei Baileysillekin. :D Molemmat!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
06.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

En laittaisi taikinaan varsinkaan, jos käytät myös kanamunaa leivonnassa. Kakku voi tulla kässähtäneeksi ja tiiviiksi. Kuorrute olisi varmasti paras vaihtoehto!

Vierailija
4/5 |
06.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niiiiin...tai sitten pilkkoisin taikinaan noita namilaatikossa olevia merisuolalla häystettyjä suklaapuffeja..

ap *apua minkä valitsen??*

Vierailija
5/5 |
06.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee se kuorrute.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme neljä kahdeksan