Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuinka pitkä on mielestäsi normaali/hyväksyttävä ruoan odotusaika a'la carte ravintolassa?

Vierailija
02.08.2016 |

Huom ei siis pikaruokapaikassa, vaan normaalitasoisessa ravintolassa.

Kommentit (37)

Vierailija
1/37 |
02.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

30min

Vierailija
2/37 |
02.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puoli tuntia sanoisin itsekin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/37 |
02.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

20-30 minuuttia per ruokalaji.

Vierailija
4/37 |
02.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Alkuruuissa saisi mennä noin 15min, pääruuassa 30min,jälkkärissä 10min

Vierailija
5/37 |
02.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puoli tuntia on maksimi. Jos siitä venyy, äänestän jaloillani.

Vierailija
6/37 |
02.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta alkupalan pitäisi tulla 20 minuutissa, pääruuan 30 minuutissa (alkupalan saapumisesta laskien) ja jälkiruuan heti pääruuan syömisen jälkeen, jos se on tilattu jo ennen aterian alkamista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/37 |
02.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

30-35min, jos menee yli henkilökunnan pitäisi tiedottaa ruuhkahetkestä jo saapuessamme, ennen tilaamista.

Vierailija
8/37 |
02.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä olisin veikannut täällä olevan niin junttia ABC-porukkaa, että vastaukset olisi ollut 15-20min luokkaa. Positiivinen yllätys.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/37 |
02.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ravintolan ruuhkasta riippuen, max. 40 min, siis pääruokaan. En tosin muutenkaan odota pääruokaa saapuvaksi 10 minuuttia alkuruoan jälkeen, enhän mä siinä ajassa ehtis sitä alkupalaa edes syömään.

Vierailija
10/37 |
02.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa sitten muistaa sekin, että se ruoan odottaminen ei ala siitä kun astutte ravintolan ovesta sisään.

Pahimmillaan lapsiperheillä menee itsellään vetkutteluineen yli 20 minuuttia, ennen kuin kädet on käyty pesemässä ja pissalla, riisuttu vaatteet ja tukka harjattu, ennen kuin tarjoilijaparka saa puristettua Nico-Janicalta edes sen vastauksen siihen, ottaako se maitoa vai vettä. Ja tässä välissä on tietenkin jo revitty servetit kappaleiksi lattialle, lasit ja aterimet levitetty pitkin pöytää ja mamma tuskailee, että eihän kestä ruoissa kauaa?  

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/37 |
02.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä tasokkaampi ravintola, sen pidempi. Ei nyt tietenkään tuntitolkulla :)

Eli laadukkaisiin paikkoihin tullaan seurustelemaan. Ruokaa odotellessa otetaan aperitiiveja. 

Perusravintolassa sanoisin myös tämän puoli tuntia. Mutta tosi hyvässä paikassa hyvinkin tunti. 

Vierailija
12/37 |
02.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kannattaa sitten muistaa sekin, että se ruoan odottaminen ei ala siitä kun astutte ravintolan ovesta sisään.

Pahimmillaan lapsiperheillä menee itsellään vetkutteluineen yli 20 minuuttia, ennen kuin kädet on käyty pesemässä ja pissalla, riisuttu vaatteet ja tukka harjattu, ennen kuin tarjoilijaparka saa puristettua Nico-Janicalta edes sen vastauksen siihen, ottaako se maitoa vai vettä. Ja tässä välissä on tietenkin jo revitty servetit kappaleiksi lattialle, lasit ja aterimet levitetty pitkin pöytää ja mamma tuskailee, että eihän kestä ruoissa kauaa?  

Jatkoa. Ja nuorempien ihmisten kannattaa nostaa se katse siitä tabletista tai kännykästä silloin kun tarjoilija tulee kysymään tilausta , ja artikuloida selkeästi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/37 |
02.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mitä tasokkaampi ravintola, sen pidempi. Ei nyt tietenkään tuntitolkulla :)

Eli laadukkaisiin paikkoihin tullaan seurustelemaan. Ruokaa odotellessa otetaan aperitiiveja. 

Perusravintolassa sanoisin myös tämän puoli tuntia. Mutta tosi hyvässä paikassa hyvinkin tunti. 

No ei todellakaan mene noin. Loistotavintoloissa menee tasan sama aika kun vähänkään hienommassa ravintolassa. Tunnin jos joutuu joku odottamaan alkavat yleensä äänestää jaloillaan tai ravintola tarjoaa ilmaiset jälkiruoat tms.

Vierailija
14/37 |
02.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruuhka-aikaan odoteltiin viimeksi 45 minuuttia. Se oli jo vähän liikaa, kun ko. ravintolassa ei ollut mitään ruokaan kuuluvia alkupaloja. Joissain tuodaan leipää tms. ja sitten menettelee tuokin aika, mutta ehdoton maksimi se on. Tarkoitan aikaa tilauksesta siihen, kun ruoka saapuu pöytään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/37 |
02.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suomessa edes ole normaalitasoisija ravintoloita.

Vierailija
16/37 |
02.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa myös tilatessa tai jo ennen sitä kysyä, onko ravintolassa kovinkin pitkä odotusaika, jos itsellään on kiire. Näin olen itse toiminut ja silloin tilanteisiin voi suhtauta haluamallaan tavalla, eikä kyräillä toppatakki päällään ohi kulkevia tarjoilijoita kädet puuskassa.

Vierailija
17/37 |
02.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Suomessa edes ole normaalitasoisija ravintoloita.

Onneksi täällä on normaalitasoisiJa oikeinkirjoittelijoita.

Määrittele normaalitasoijnen.

Vierailija
18/37 |
02.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kannattaa myös tilatessa tai jo ennen sitä kysyä, onko ravintolassa kovinkin pitkä odotusaika, jos itsellään on kiire. Näin olen itse toiminut ja silloin tilanteisiin voi suhtauta haluamallaan tavalla, eikä kyräillä toppatakki päällään ohi kulkevia tarjoilijoita kädet puuskassa.

Tämäpä tämä. Asiakaskin voi olla jossain asioissa oma-aloitteinen. Suurin osa asiakkaista kykenee vuorovaikutukseen asiakaspalvelijan kanssa, mutta ei läheskään kaikki.

Vierailija
19/37 |
02.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tosiaan on hyvä muistaa, että odotusaika alkaa tilauksesta. Ei ravintolaan astumisesta. Ja n.30min odotusaika yleensä kertoo paikasta enemmän positiivista kun negatiivista. Eli asiakkaiden tilauksiin käytetään enemmän aikaa. Eli esimerkkinä lehtipihvit nuijitaan vasta tilauksen tultua jolloin laatu huomattavasti parempaa, eikä valmiiksi nuijittuja läpysköitä. Kaikkeen tähän menee aikaa. Pidän ravintolassa outona sitä, jos annos tulee 15min sisällä ellemme ole ainoat asiakkaat.

Vierailija
20/37 |
02.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

ABC 5min