Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä kannattaa laittaa maukkaaseen kaalisalaattiin?

Vierailija
25.07.2016 |

Kaipaisin ohjetta kaaliraastesalaattiin, johon tulee muutakin esim. porkkanaa, sipulia, paprikaa (mitä yleensä laitetaan?) ja tietysti maukas kastike, joko vinaigrette tai joku majoneesi ym. hässäkkä.

Eli ei sellaista koulun ruokalan kaali-puolukka-yökraastesalaattia, vaan aidosti maukasta.

Olisiko teillä ohjetta tai vinkkiä mitä raastaa ja millainen kastike?

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
25.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Katso jotain miljoonista coleslawn resepteistä :) Se vaatii kyllä ässehtimisaikaa, ei kannata syödä ihan heti valmistamisen jälkeen.

Vierailija
2/14 |
25.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyi, tuli hirveä takauma ala-asteelle. Kaaliraastetta ja appelsiininpaloja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
25.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maukkaita raaka-aineita.

Vierailija
4/14 |
25.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Coleslawia ehdotan minäkin. Se on tosi hyvää. Kaaliraaste ja puolukka pitäisi lailla kieltää, siis niiden yhdistäminen.

Vierailija
5/14 |
25.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Coleslawia ehdotan minäkin. Se on tosi hyvää. Kaaliraaste ja puolukka pitäisi lailla kieltää, siis niiden yhdistäminen.

Samoin porkkanaraaste ja rusinat, sekä kiinankaali ja ananas. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
25.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kurpitsapikkelsi käy hyvin kaalin kanssa.

Vierailija
8/14 |
25.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikissa kaalisalaateissa on tärkeää, että kaali suikaloidaan tai silputaan riittävän hienoksi. Muuten tulee laitosruokaloiden appeet mieleen. Mitä makuihin tulee, niin tuore minttu ja kaali ovat todella hyvät kaverukset.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
25.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse teen coleslawn näin:

Kaali- ja porkkanaraaste sekasin. Kastikkeeksi majoneesia ja ranskankermaa puolet ja puolet kumpaakin. Määrä riippuu raasteen määrästä, ei kuitenkaan niin paljon että raaste liilluu siinä kastikkeessa. Mausteeksi suolaa, pippuria tai sitruunapippuria ja valkosipulijauhetta.

Vierailija
10/14 |
25.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

grillattua kanaa ja mozarellaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
25.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Katso jotain miljoonista coleslawn resepteistä :) Se vaatii kyllä ässehtimisaikaa, ei kannata syödä ihan heti valmistamisen jälkeen.

Ässehtiminen on meänkielessä pilaantumista, mutta sinä varmaan tarkoitat jotain muuta?

Vierailija
12/14 |
25.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varhaiskaalinuudelisalaatti, Hesarissa oli ohje. Tosi hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
25.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Katso jotain miljoonista coleslawn resepteistä :) Se vaatii kyllä ässehtimisaikaa, ei kannata syödä ihan heti valmistamisen jälkeen.

Ässehtiminen on meänkielessä pilaantumista, mutta sinä varmaan tarkoitat jotain muuta?

Joo, semmoista asettumista. :) 

Vierailija
14/14 |
25.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varhais- ja kesäkaalista saa hyvää kun pilkkoo sen kanssa kevätsipulia, kastikkeeksi kylmäpuristettua öljyä ja lopuksi vielä pähkinöitä. Tavalliset suolapähkinätkin toimii paremman puutteessa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yhdeksän kuusi