Mitä syötte gnocchien kanssa?
Kommentit (5)
Jo mainittujen tomaattikastikkeen ja salviavoin lisäksi talvisin gorgonzola-juustokastiketta. Myös valkosipuli-persilja-oliiviöljykastike toimii.
Tomaattikastiketta ja juustoa. Tomaattikastike inspiraation mukaan, joskus laitan mascarponea vaikkei se muuten kuulukaan jääkaapin perusvalikoimiin- se pehmeys vaan jotenkin sopii gnocchien rakenteeseen.
Joskus teen nakupellegnoccheja, joihin ei tule kastiketta vaan rapeaksi paistettuja paloja (vaikkapa pekonia ja jotain vihannesta, vaikka kurpitsalastuja), pyöräytän pannun öljyssä lopuksi kaikki keskenään ja päälle sopivaa juustoa.
Gnocchien idea on rakenteessa, se vaatii joko paljon kastiketta (tomaatti), tai rasvaa ja rapeita sattumia.
Mitä se on?