Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tykkäätkö lämpimistä voileivistä?

Vierailija
27.05.2016 |

Mitä laitat niihin?

Kommentit (20)

Vierailija
1/20 |
27.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan näin vihjeenä, ei kannata laittaa näkkileipä mikroaaltouuniin ilmaan mitään päällisiä. Syttyvät palamaan.

Vierailija
2/20 |
27.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paahtiksien päälle halkaistuja nakkeja ja sen päälle emmentalia, minuutti mikrossa että juusto sulaa. Alkoi tehdä mieli...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/20 |
27.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaihtelevasti kinkkua, meetvurstia, tonnikalaa, paprikaa ja tomaattia, juustoa sen mukaan, mitä kaapista sattuu löytymään. Yleensä teen niitä, kun leipää on liiaksi tai kaapissa on täyteaineksia, jotka pitää saada käytettyä.

Joku tulee kuitenkin haukkumaan wt-ruuaksi, minusta aivan ihana iltapala silloin tällöin. :)

Vierailija
4/20 |
27.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tykkää, maistuu liikaa 80-luvulle.

Vierailija
5/20 |
27.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

soijapyöryköitä ja juustoa

Vierailija
6/20 |
27.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tykkäisin, mutta kun en voi syödä sitä leipää. Ennen vanhaan, kun vielä leipää mussutin, laitoin paahtoleivälle voita, kinkkua tai meetvurstia, ananasta, maustekurkkua ja reilusti juustoa. Toinen versio oli sellainen, että siihen tuli ruisleivän päälle voita, tomaattia, sipulia, oreganoa, ripaus mustapippuria ja taas reilusti juustoa. Uunissa piti paistaa silleen reilusti, että reunat vähän mustui ja juusto oli reilusti ruskettunut ja todella rapea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/20 |
27.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tykkään. Yleensä vaaleaa leipää johon pistän makkaraa, juustoa ja tomaattia

Vierailija
8/20 |
27.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

lämpimät voileivät hyviä :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/20 |
27.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tykkään.

Suosikkini on ruisleipää, tankoparsaa, timaattia, oreganoa ja emmentalia.

Myös sellainen toimii, missä on twvallaan kaksi leivänpalaa, mutta ylemmästä vain reunat ja siinä kupissa kananmunaa (valutetaan paikalleen raakana), tomaatinviipaleita ja juustoa. Tässä esim meirami ja valkopippuri on hyvääiä mausteita.

Mutta aika monet yhdistelmät on hyviä, kunhan on kunnolla juustoa ja läämitys tapahtuu uunissa tai grillissä eikä mikrossa. Mikrossa tulee vain lerppuja lärpäkleitä, eikä hyviä rapeita leipiä...

Vierailija
10/20 |
27.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tonnikalaa sekoitettuna sipuliin ja tuorejuustoon yms mausteisiin tomaattipureella voidellun ruisleivän päällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/20 |
27.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En tykkää, maistuu liikaa 80-luvulle.

Hyvinpä tuo meikäläisen nakki on emännälle maistunu vaikka 80-lukulaista lihaa onkin. :D

Vierailija
12/20 |
27.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tonnikala tai kinkku, tomaatti, tilsit-oltermanni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/20 |
27.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rakastan. Vaaleaa leipää, mieluiten ranskaa, ja siihen päälle tomaattia, basilikaa & reilusti (Violifen kasvi-) juustoa. Uunissa tehdään, että tulee rapeat reunat eikä mitään mikrohöttöä. Namskis.

Vierailija
14/20 |
27.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Silppuan tonnikalaa herkkusieniä tomaattia ja salottisipulia tosi pieneksi. Paahtoleivän voitelen oikealla voilla. Täytteet leivälle ja juustoa päälle. Juustona käytän mitä kaapista löytyy. Uunissa vain niin kauan että juusto sulaa. Pellillinen on 9 leipää ja siitä jää myös seuraavalle päivälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/20 |
27.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ketsuppia, tonnikalaa tai kinkkua ja tomaattia tai ananasta. Ja pizzamaustetta. Toimii niin vaalealla kuin ruisleivälläkin. Meidän perheen vakkari viikonloppuiltapala tai kun liikaa leipää.

Vierailija
16/20 |
27.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä sattuu kaapissa olemaan. Usein kun alkaa jotain olla, ettei keksisi mihin käyttäisi, niin leivän päälle. Suosikki on kinkku-katkarapu-tomaatti ja tietysti juusto päälle ja tomaattipyreellä voidellaan. Mikä leipä tahansa käy, kunhan on tasainen alta ja päältä. 

Vierailija
17/20 |
27.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ylikypsää savuisaa kinkkua, semmoista oikean savun makuista ja hyvä juusto. Siinä hyvät täytteet mun makuun.

Vierailija
18/20 |
27.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juustoraasteen sekaan muna.

Paahtoleivän päälle voita ja kinkkua/tonnikalaa tms sekä tomaattia

Vierailija
19/20 |
27.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruispala. Sen päälle tonnikalaa, tomaattia, marinoituja fetakuutioita ja _reilusti_ emmentaljuustoraastetta. Uunissa ilman muuta. Slurps!!

Vierailija
20/20 |
27.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun lämppärit on vähintäänkin ultimatesfääreissä verrattuna niihin tavallisiin.

Ruislämppäreihin tulee margariinia, tomaattipyrettä, sinappia, lenkkimakkaraa, sipulia, paprikaa, tomaattia, aurajuustoa, jalapenoa, valkosipulia ja jumalaton keko emmentaljuustoraastetta.

Vehnälämppäreihin tulee muuten samat, mutta lenkki korvataan suolaisemmalla makkaralla, esim. meetwursti ja jalopeno jää pois.

Lämppärit on jotain 4cm paksuja valmiina ja ne voi syödä sotkematta vasta kun ovat jäähtyneet.

Joo, eivät ole perinteisiä lämppäreitä nähneetkään, mutta oi, miten hyviä!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kaksi viisi