Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ylihygienisyys luo allergioita!

Vierailija
25.02.2016 |

http://yle.fi/uutiset/allergiat_haviavat_venajan_rajalla__suomalaisten_…

No niin tässä on nyt pätevää todistusaineistäa, että steriili joka paikan hinkkailu ja suihkuttelu päivittäin on vaarallista. Antakaa vittu- ja munakarvojen kasvaa.

Kommentit (28)

Vierailija
1/28 |
25.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

OT, mutta miten sinä sait karvoituksen vedettyä tähän asiaan? Eiköhän asiaan vaikuta ihan muut jutut.

Vierailija
2/28 |
25.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

http://yle.fi/uutiset/allergiat_haviavat_venajan_rajalla__suomalaisten_…

No niin tässä on nyt pätevää todistusaineistäa, että steriili joka paikan hinkkailu ja suihkuttelu päivittäin on vaarallista. Antakaa vittu- ja munakarvojen kasvaa.

Venäjällä ruoka on myös aivan erilaista, lisä- ja säilöntäaineita käytetään vähemmän, tuotteissa on siellä paljon lyhyemmät "parasta ennen"  -myyntiajat. Pitäisi tutkia myös ravinnon osuutta tuohon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/28 |
25.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

OT, mutta miten sinä sait karvoituksen vedettyä tähän asiaan? Eiköhän asiaan vaikuta ihan muut jutut.

Karvat kerää luonnollisia aromeita ja lisää kiihotusta. Pesuaineella hinkatuissa genitaaleissa ei ole mitään haluttavaa.

Vierailija
4/28 |
25.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

http://yle.fi/uutiset/allergiat_haviavat_venajan_rajalla__suomalaisten_…

No niin tässä on nyt pätevää todistusaineistäa, että steriili joka paikan hinkkailu ja suihkuttelu päivittäin on vaarallista. Antakaa vittu- ja munakarvojen kasvaa.

Venäjällä ruoka on myös aivan erilaista, lisä- ja säilöntäaineita käytetään vähemmän, tuotteissa on siellä paljon lyhyemmät "parasta ennen"  -myyntiajat. Pitäisi tutkia myös ravinnon osuutta tuohon.

Suomalainen markettikulttuuri on aivan kauheaa kun ihmiset eivät tajua pyytää laatua ja tuoreutta. Kaikki kuskataan ympäri maailmaa ja pakataan johonkin vakuumiin ja ällöttävään marinaadiin. Metsät ja järvet täynnä ruokaa ja maatilat kasviksia. Miksi näitä ei saada pöytiin vaan kuskataan tuhansien kilometrien päästä? Järjetöntä.

Vierailija
5/28 |
25.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tämä nyt mikään uusi asia ole, mutta viime aikoina on tulleet vielä kaikki antibakteeriset aineet, käsidesit ja muut. Sitten tulee kammottavia sairaalabakteerikantoja, jotka ovat allergioita vaarallisempia.

Vierailija
6/28 |
25.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

http://yle.fi/uutiset/allergiat_haviavat_venajan_rajalla__suomalaisten_…

No niin tässä on nyt pätevää todistusaineistäa, että steriili joka paikan hinkkailu ja suihkuttelu päivittäin on vaarallista. Antakaa vittu- ja munakarvojen kasvaa.

Venäjällä ruoka on myös aivan erilaista, lisä- ja säilöntäaineita käytetään vähemmän, tuotteissa on siellä paljon lyhyemmät "parasta ennen"  -myyntiajat. Pitäisi tutkia myös ravinnon osuutta tuohon.

Suomalainen markettikulttuuri on aivan kauheaa kun ihmiset eivät tajua pyytää laatua ja tuoreutta. Kaikki kuskataan ympäri maailmaa ja pakataan johonkin vakuumiin ja ällöttävään marinaadiin. Metsät ja järvet täynnä ruokaa ja maatilat kasviksia. Miksi näitä ei saada pöytiin vaan kuskataan tuhansien kilometrien päästä? Järjetöntä.

Koska suomalaiset haluavat ruokansa mahdollisimman halvalla ja siksi ostavat marketeista. Ja suosituimpia ovat ne marketit, joissa on halvimmat hinnat. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/28 |
25.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jotenkin apn viestistä saa sen kuvan että "ylihygienisyyttä" on kaikki se miten ihminen itse pitää itseään puhtaana.

Mulla menee ihan yli hilseen ihmiset jotka pitää esim. käsien pesua ylihygienisyytenä. Se että desinfioi niitä tunnin välein on ylilyöntiä. Se ei ole että vessassa, ennen ruoanlaittoa yms. pesee kätensä.

Allergioiden lisääntyminen tuskin johtuu ihmisten karvojen ajelusta tai käsien pesemisestä. Vaan siitä että elinympäristömme on muuttunut. Kyllä minäkin lapsena hypin heinäladossa, mutta nykyisin olen allerginen siitepölylle ja heinälle. Ympäristössä ei enää ole latoja, lehmiä yms, vaan on ilmansaasteita, lisäaineita jne.

Vierailija
8/28 |
25.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jep, jep. Lapsia syntyy yhä enemmän keisarileikkauksilla, jossa vauvan oma bakteerikanta jää kehittymättömäksi. Sitten imetetään lyhyt aika, jos sitäkään. Annetaan tilalle steriiliäkoriketta, jonka jälkeen napsautetaan pilttipurkin kansi auki. Eletään kaupungissa, jossa ei ole aitoa kosketusta luontoon ja maaperään....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/28 |
25.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

http://yle.fi/uutiset/allergiat_haviavat_venajan_rajalla__suomalaisten_…

No niin tässä on nyt pätevää todistusaineistäa, että steriili joka paikan hinkkailu ja suihkuttelu päivittäin on vaarallista. Antakaa vittu- ja munakarvojen kasvaa.

Venäjällä ruoka on myös aivan erilaista, lisä- ja säilöntäaineita käytetään vähemmän, tuotteissa on siellä paljon lyhyemmät "parasta ennen"  -myyntiajat. Pitäisi tutkia myös ravinnon osuutta tuohon.

Suomalainen markettikulttuuri on aivan kauheaa kun ihmiset eivät tajua pyytää laatua ja tuoreutta. Kaikki kuskataan ympäri maailmaa ja pakataan johonkin vakuumiin ja ällöttävään marinaadiin. Metsät ja järvet täynnä ruokaa ja maatilat kasviksia. Miksi näitä ei saada pöytiin vaan kuskataan tuhansien kilometrien päästä? Järjetöntä.

Markettikulttuurin rinnalla on torikulttuuri, niin Suomessa kuin muissakin maissa. Kyllä kannattaa kuluttajan katsoa peiliin.

Vierailija
10/28 |
25.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

http://yle.fi/uutiset/allergiat_haviavat_venajan_rajalla__suomalaisten_…

No niin tässä on nyt pätevää todistusaineistäa, että steriili joka paikan hinkkailu ja suihkuttelu päivittäin on vaarallista. Antakaa vittu- ja munakarvojen kasvaa.

Venäjällä ruoka on myös aivan erilaista, lisä- ja säilöntäaineita käytetään vähemmän, tuotteissa on siellä paljon lyhyemmät "parasta ennen"  -myyntiajat. Pitäisi tutkia myös ravinnon osuutta tuohon.

Suomalainen markettikulttuuri on aivan kauheaa kun ihmiset eivät tajua pyytää laatua ja tuoreutta. Kaikki kuskataan ympäri maailmaa ja pakataan johonkin vakuumiin ja ällöttävään marinaadiin. Metsät ja järvet täynnä ruokaa ja maatilat kasviksia. Miksi näitä ei saada pöytiin vaan kuskataan tuhansien kilometrien päästä? Järjetöntä.

Koska suomalaiset haluavat ruokansa mahdollisimman halvalla ja siksi ostavat marketeista. Ja suosituimpia ovat ne marketit, joissa on halvimmat hinnat. 

Totuus on että suomalaiset eivät jaksa panostaa kulinarismiin vaan mieluummin alkoholismiin. Moni ostaisi terveellistä enemmän mutta prioriteettina on viikonlopun viinat sun muut päätä sekoittavat tarpeettomat nautintoaineet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/28 |
25.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

OT, mutta miten sinä sait karvoituksen vedettyä tähän asiaan? Eiköhän asiaan vaikuta ihan muut jutut.

Aikuisilla on karvat ja lapsilla niitä ei ole .Pedofiilit kuuluvat vankilaan.

Vierailija
12/28 |
25.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

http://yle.fi/uutiset/allergiat_haviavat_venajan_rajalla__suomalaisten_…

No niin tässä on nyt pätevää todistusaineistäa, että steriili joka paikan hinkkailu ja suihkuttelu päivittäin on vaarallista. Antakaa vittu- ja munakarvojen kasvaa.

Venäjällä ruoka on myös aivan erilaista, lisä- ja säilöntäaineita käytetään vähemmän, tuotteissa on siellä paljon lyhyemmät "parasta ennen"  -myyntiajat. Pitäisi tutkia myös ravinnon osuutta tuohon.

Suomalainen markettikulttuuri on aivan kauheaa kun ihmiset eivät tajua pyytää laatua ja tuoreutta. Kaikki kuskataan ympäri maailmaa ja pakataan johonkin vakuumiin ja ällöttävään marinaadiin. Metsät ja järvet täynnä ruokaa ja maatilat kasviksia. Miksi näitä ei saada pöytiin vaan kuskataan tuhansien kilometrien päästä? Järjetöntä.

Markettikulttuurin rinnalla on torikulttuuri, niin Suomessa kuin muissakin maissa. Kyllä kannattaa kuluttajan katsoa peiliin.

Samaa mieltä. Mutta ihan samaa tavaraa samasta tukusta esim. suurin osa Suomen toreilla myytävistä vihanneksista on kuin marketeissa. Vain todella pieni osa nykyajan torikauppiaista myy omia tuotteitaan.

Ja lisä- ynnä säilöntäaine "ongelma" liittyy pääasiassa muihin tuotteisiin, sellaisiin, joita ei toreilla ole myynnissä ollenkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/28 |
25.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

http://yle.fi/uutiset/allergiat_haviavat_venajan_rajalla__suomalaisten_…

No niin tässä on nyt pätevää todistusaineistäa, että steriili joka paikan hinkkailu ja suihkuttelu päivittäin on vaarallista. Antakaa vittu- ja munakarvojen kasvaa.

Venäjällä ruoka on myös aivan erilaista, lisä- ja säilöntäaineita käytetään vähemmän, tuotteissa on siellä paljon lyhyemmät "parasta ennen"  -myyntiajat. Pitäisi tutkia myös ravinnon osuutta tuohon.

Suomalainen markettikulttuuri on aivan kauheaa kun ihmiset eivät tajua pyytää laatua ja tuoreutta. Kaikki kuskataan ympäri maailmaa ja pakataan johonkin vakuumiin ja ällöttävään marinaadiin. Metsät ja järvet täynnä ruokaa ja maatilat kasviksia. Miksi näitä ei saada pöytiin vaan kuskataan tuhansien kilometrien päästä? Järjetöntä.

Markettikulttuurin rinnalla on torikulttuuri, niin Suomessa kuin muissakin maissa. Kyllä kannattaa kuluttajan katsoa peiliin.

Täsmälleen samaa mieltä. Torkulttuurin lisäksi on pieniä erikoisliikkeitä ja kauppahalleja (toki riippuu paikkakunnasta), on mahdollisuus netin kautta tilata suoraan tuottajilta tai liittyä johonkin ruokapiiriin. Mä en edes jaksa lähteä marketeihin, koska löydän pienestä lähikaupastakin sen, mitä en osta tuottajilta suoraan, toreilta tai kauppahalleista. Lähikaupassa käyntiin menee max 15 min, marketissa käyntiin min tunti.

Vierailija
14/28 |
25.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sain ihmetteleviä kommentteja kun annoin lasteni vauvoina kontata pitkin pihaa ja metsässäkin. Toiset pitivät vaan viltin päällä nurmikolla ja hiekkalaatikolla huudettiin heti jos sormet meni hetkeksi suuhun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/28 |
25.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

http://yle.fi/uutiset/allergiat_haviavat_venajan_rajalla__suomalaisten_…

No niin tässä on nyt pätevää todistusaineistäa, että steriili joka paikan hinkkailu ja suihkuttelu päivittäin on vaarallista. Antakaa vittu- ja munakarvojen kasvaa.

Venäjällä ruoka on myös aivan erilaista, lisä- ja säilöntäaineita käytetään vähemmän, tuotteissa on siellä paljon lyhyemmät "parasta ennen"  -myyntiajat. Pitäisi tutkia myös ravinnon osuutta tuohon.

Suomalainen markettikulttuuri on aivan kauheaa kun ihmiset eivät tajua pyytää laatua ja tuoreutta. Kaikki kuskataan ympäri maailmaa ja pakataan johonkin vakuumiin ja ällöttävään marinaadiin. Metsät ja järvet täynnä ruokaa ja maatilat kasviksia. Miksi näitä ei saada pöytiin vaan kuskataan tuhansien kilometrien päästä? Järjetöntä.

Markettikulttuurin rinnalla on torikulttuuri, niin Suomessa kuin muissakin maissa. Kyllä kannattaa kuluttajan katsoa peiliin.

Täsmälleen samaa mieltä. Torkulttuurin lisäksi on pieniä erikoisliikkeitä ja kauppahalleja (toki riippuu paikkakunnasta), on mahdollisuus netin kautta tilata suoraan tuottajilta tai liittyä johonkin ruokapiiriin. Mä en edes jaksa lähteä marketeihin, koska löydän pienestä lähikaupastakin sen, mitä en osta tuottajilta suoraan, toreilta tai kauppahalleista. Lähikaupassa käyntiin menee max 15 min, marketissa käyntiin min tunti.

Tuotteen sisältö on se pointti, eikä se, mistä se on ostettu. Ylipäätään Suomessa myynnissä olevissa leikkeleissä, maustekastikkeissa ym. jne teollisissa elintarvikkeissa on niitä lisä- ja säilöntäaineita ihan hurjasti verrattuna esim. Virossa tai Venäjällä valmistettuihin tuotteisiin.

Vierailija
16/28 |
25.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sain ihmetteleviä kommentteja kun annoin lasteni vauvoina kontata pitkin pihaa ja metsässäkin. Toiset pitivät vaan viltin päällä nurmikolla ja hiekkalaatikolla huudettiin heti jos sormet meni hetkeksi suuhun.

Just tää on ongelma. Lapsena pitää altistua luonnolle tai koko nuoruus ja pahimmassa tapauksessa aikuisuus menee sairastellessa kun ei kestetä mitään ulkopuolisia luonnollisia aineita. Kannattaa ketäisin liikkua luonnossa. Koira on myös hyväksi ihmiselle, koska sen turkista irtoava pöly vahvistaa etenkin lasten immuniteettia.

Vierailija
17/28 |
25.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ylihygienisyys johtaa myös sisäilmaongelmiin, etenkin julkisissa tiloissa (koulut, päiväkodit...), kun antibakteeristen aineiden käyttö tekee tilaa homeille. Tästä oli hesarissa juttua, mutta en saa linkitettyä.

Vierailija
18/28 |
25.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ylihygienisyys johtaa myös sisäilmaongelmiin, etenkin julkisissa tiloissa (koulut, päiväkodit...), kun antibakteeristen aineiden käyttö tekee tilaa homeille. Tästä oli hesarissa juttua, mutta en saa linkitettyä.

Ja lisäksi juuri ne kemikaalit mitä käytetään on vaarallisempia kuin itse "bakteerit". Rakennusmateriaalit ovat myös usein vääränlaisia ja helvetin kalliita. Mitä järkeä rakentaa yläasteen seiniä kyprokista? Puolet seinistä oli lommoilla vuoden jälkeen kun pojat luonnollisesti välitunnilla "painivat" käytävillä. Ihmisille myydään kapitalistisiaa maissa helvetisti paskaa ja kalliilla.

Vierailija
19/28 |
25.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

http://yle.fi/uutiset/allergiat_haviavat_venajan_rajalla__suomalaisten_…

No niin tässä on nyt pätevää todistusaineistäa, että steriili joka paikan hinkkailu ja suihkuttelu päivittäin on vaarallista. Antakaa vittu- ja munakarvojen kasvaa.

Venäjällä ruoka on myös aivan erilaista, lisä- ja säilöntäaineita käytetään vähemmän, tuotteissa on siellä paljon lyhyemmät "parasta ennen"  -myyntiajat. Pitäisi tutkia myös ravinnon osuutta tuohon.

Suomalainen markettikulttuuri on aivan kauheaa kun ihmiset eivät tajua pyytää laatua ja tuoreutta. Kaikki kuskataan ympäri maailmaa ja pakataan johonkin vakuumiin ja ällöttävään marinaadiin. Metsät ja järvet täynnä ruokaa ja maatilat kasviksia. Miksi näitä ei saada pöytiin vaan kuskataan tuhansien kilometrien päästä? Järjetöntä.

Markettikulttuurin rinnalla on torikulttuuri, niin Suomessa kuin muissakin maissa. Kyllä kannattaa kuluttajan katsoa peiliin.

Täsmälleen samaa mieltä. Torkulttuurin lisäksi on pieniä erikoisliikkeitä ja kauppahalleja (toki riippuu paikkakunnasta), on mahdollisuus netin kautta tilata suoraan tuottajilta tai liittyä johonkin ruokapiiriin. Mä en edes jaksa lähteä marketeihin, koska löydän pienestä lähikaupastakin sen, mitä en osta tuottajilta suoraan, toreilta tai kauppahalleista. Lähikaupassa käyntiin menee max 15 min, marketissa käyntiin min tunti.

Tuotteen sisältö on se pointti, eikä se, mistä se on ostettu. Ylipäätään Suomessa myynnissä olevissa leikkeleissä, maustekastikkeissa ym. jne teollisissa elintarvikkeissa on niitä lisä- ja säilöntäaineita ihan hurjasti verrattuna esim. Virossa tai Venäjällä valmistettuihin tuotteisiin.

Sitä juuri tarkoitin, ilmaisin itseni vain huonosti. Eli ei marketeissa ole sen laadukkaampia elintarvikkeita kuin pienissä lähikaupoissakaan. Usein tuote ja valmistaja on aivan sama molemmissa. Mä ostan lähikaupasta kahvia yms, eli ei mun tarvitse kuluttaa vähintään tuntia hakeakseni ne samat tuotteet marketeista. Lihat tilaan suoraan tuottajilta ja teen leikkeleeni itse. Maustekastikkeita en käytä, koska osaan maustaa ruokani itsekin. Eli kun valitsee perusraaka-aineita ja tekee itse, niin ei tule syödyksi lisä- ja säilöntäaineita. Toki kasviksissa ja hedelmissä voi olla torjunta-aineita, mutta niitäkin voi halutessaan ostaa luomuna tai ainakin käsitellä siten, että riski on mahdollisimman pieni.

Vierailija
20/28 |
25.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

http://yle.fi/uutiset/allergiat_haviavat_venajan_rajalla__suomalaisten_…

No niin tässä on nyt pätevää todistusaineistäa, että steriili joka paikan hinkkailu ja suihkuttelu päivittäin on vaarallista. Antakaa vittu- ja munakarvojen kasvaa.

Venäjällä ruoka on myös aivan erilaista, lisä- ja säilöntäaineita käytetään vähemmän, tuotteissa on siellä paljon lyhyemmät "parasta ennen"  -myyntiajat. Pitäisi tutkia myös ravinnon osuutta tuohon.

Suomalainen markettikulttuuri on aivan kauheaa kun ihmiset eivät tajua pyytää laatua ja tuoreutta. Kaikki kuskataan ympäri maailmaa ja pakataan johonkin vakuumiin ja ällöttävään marinaadiin. Metsät ja järvet täynnä ruokaa ja maatilat kasviksia. Miksi näitä ei saada pöytiin vaan kuskataan tuhansien kilometrien päästä? Järjetöntä.

Koska suomalaiset haluavat ruokansa mahdollisimman halvalla ja siksi ostavat marketeista. Ja suosituimpia ovat ne marketit, joissa on halvimmat hinnat. 

Jotakin on pahasti pielessä, että maapallon toiselta puolelta tuleva ruoka on halvempaa kuin Suomen rajojen sisältä tuleva.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme yksi neljä