Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Valmistatteko kananmunan pannulla wt tyyliin? Eli...

Vierailija
13.01.2016 |

Eli paistatte pannulla molemmat puolet suht nopeasti. Ei wt tyyli on se, että kanamuna pitää haihduttaa todella miedolla lämmöllä yhdeltä puolelta.

Kommentit (21)

Vierailija
1/21 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

En oo kyl tiennyt että mun tyyli on ei-wt-tyyli, mutta sillä tavalla minä sen teen :D

Vierailija
2/21 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eli paistatte pannulla molemmat puolet suht nopeasti. Ei wt tyyli on se, että kanamuna pitää haihduttaa todella miedolla lämmöllä yhdeltä puolelta.

Tarkoitatko nyt paistettua kananmunaa vaiko munakasta?

Munakas paistetaan viileämmällä pannulla kuin paistettu kananmuna.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/21 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mieheni haluaa tuollaisen molemmilta puolin paistetun, rapeareunaisen, eli suht kuumalla paistetun. Minä taas haluan toiselta puolen paistetun, mutta senkin olisi hyvä olla vähän rapsakka, ei mikään lillu. Uppomunat on sit erikseen.

Vierailija
4/21 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei jaksa näitä wt juttuja.

Vierailija
5/21 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Wt ei edes paista kananmunaa. Liian vaativaa. Pizza mikroon, ja se on siinä.

Vierailija
6/21 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyydytän kanamunan hitaasti miedolla lämmöllä. En halua munaani ollenkaan paistopintaa, ja keltuaisen tulee olla juokseva, kun sitä leikkaa. Olen akateemisesti koulutettu ja työskentelen koulutussektorilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/21 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paremmat ihmiset eivät munia paistele :)

Vierailija
8/21 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä ihmettä sun persettä kutittaa miten joku paistaa kananmunan? Joku paistaa tavalla, toinen toisella. En ihmettelisi vaikka sinä ap paistaisit kutsumallasi wt-tyylillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/21 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eli paistatte pannulla molemmat puolet suht nopeasti. Ei wt tyyli on se, että kanamuna pitää haihduttaa todella miedolla lämmöllä yhdeltä puolelta.

kaloreita ei ainakaan tule liikaa jos kananmunan haihduttaa. Eikös se kuitenkin haihdu kokonaan, vai luodaanko pannuun joku voimakenttä kananmunan yläosalle, ettei se haihdu?

Varmaan kuluu paljon virtaa kentän ylläpitoon, siksi wt:illä ei ole varaa?

Vierailija
10/21 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juu ja siihen kun sais vielä Aromat-suolaa päälle, slurps ja ketsuppia tietysti :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/21 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mitä ihmettä sun persettä kutittaa miten joku paistaa kananmunan? Joku paistaa tavalla, toinen toisella. En ihmettelisi vaikka sinä ap paistaisit kutsumallasi wt-tyylillä.

Tosi wt-tyyliä on nielaista muna kokonaisena :)

Vierailija
12/21 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

AIVAN sama ´miten paistaa kunhan saa imeytettyä sen pannuun sulaneen voilohkareen muniin, nam nam :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/21 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Eli paistatte pannulla molemmat puolet suht nopeasti. Ei wt tyyli on se, että kanamuna pitää haihduttaa todella miedolla lämmöllä yhdeltä puolelta.

Tarkoitatko nyt paistettua kananmunaa vaiko munakasta?

Munakas paistetaan viileämmällä pannulla kuin paistettu kananmuna.

Ei mun ajasta. Munan hauduttaminen aloitetaan kylmällä pannulla.

Vierailija
14/21 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen tosi-wt ja sekoitan keltuaisen ja valkuaisen ennen paistamista ja paistan tietysti molemmilta puolilta. Sellainen vain toiselta puolelta paistettu ja keltuainen kokonaisena on yököttävä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/21 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihanaa. Vähän niin kuin keittäisi munan, vain paljon epäkäytännöllisempää.

Vierailija
16/21 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ai onko ruoanlaittoonkin omat wt-tyylinsä? Tsiisus Kraist.

Vierailija
17/21 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska olen aatelinen, teen vain uppomunia. Viiriäisenmunista.

Vierailija
18/21 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ai onko ruoanlaittoonkin omat wt-tyylinsä? Tsiisus Kraist.

Wt lonkerot ulottuu kaikkialle.

T: ap

Vierailija
19/21 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minulla on niin wt-makuaisti, etten pidä löysästä keltuaisesta, joten paistan kananmunan molemmilta puolilta. Jos syön keitettyä kananmunaa, keitän sitä noin 7 minuuttia.

Vierailija
20/21 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten vatkatte munakkaan?

Entä keitättekö kananmunia vai paistatteko uunissa?