Valmistatteko kananmunan pannulla wt tyyliin? Eli...
Eli paistatte pannulla molemmat puolet suht nopeasti. Ei wt tyyli on se, että kanamuna pitää haihduttaa todella miedolla lämmöllä yhdeltä puolelta.
Kommentit (21)
Vierailija kirjoitti:
Eli paistatte pannulla molemmat puolet suht nopeasti. Ei wt tyyli on se, että kanamuna pitää haihduttaa todella miedolla lämmöllä yhdeltä puolelta.
Tarkoitatko nyt paistettua kananmunaa vaiko munakasta?
Munakas paistetaan viileämmällä pannulla kuin paistettu kananmuna.
Mieheni haluaa tuollaisen molemmilta puolin paistetun, rapeareunaisen, eli suht kuumalla paistetun. Minä taas haluan toiselta puolen paistetun, mutta senkin olisi hyvä olla vähän rapsakka, ei mikään lillu. Uppomunat on sit erikseen.
Wt ei edes paista kananmunaa. Liian vaativaa. Pizza mikroon, ja se on siinä.
Hyydytän kanamunan hitaasti miedolla lämmöllä. En halua munaani ollenkaan paistopintaa, ja keltuaisen tulee olla juokseva, kun sitä leikkaa. Olen akateemisesti koulutettu ja työskentelen koulutussektorilla.
Paremmat ihmiset eivät munia paistele :)
Mitä ihmettä sun persettä kutittaa miten joku paistaa kananmunan? Joku paistaa tavalla, toinen toisella. En ihmettelisi vaikka sinä ap paistaisit kutsumallasi wt-tyylillä.
Vierailija kirjoitti:
Eli paistatte pannulla molemmat puolet suht nopeasti. Ei wt tyyli on se, että kanamuna pitää haihduttaa todella miedolla lämmöllä yhdeltä puolelta.
kaloreita ei ainakaan tule liikaa jos kananmunan haihduttaa. Eikös se kuitenkin haihdu kokonaan, vai luodaanko pannuun joku voimakenttä kananmunan yläosalle, ettei se haihdu?
Varmaan kuluu paljon virtaa kentän ylläpitoon, siksi wt:illä ei ole varaa?
Juu ja siihen kun sais vielä Aromat-suolaa päälle, slurps ja ketsuppia tietysti :D
Vierailija kirjoitti:
Mitä ihmettä sun persettä kutittaa miten joku paistaa kananmunan? Joku paistaa tavalla, toinen toisella. En ihmettelisi vaikka sinä ap paistaisit kutsumallasi wt-tyylillä.
Tosi wt-tyyliä on nielaista muna kokonaisena :)
AIVAN sama ´miten paistaa kunhan saa imeytettyä sen pannuun sulaneen voilohkareen muniin, nam nam :)
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eli paistatte pannulla molemmat puolet suht nopeasti. Ei wt tyyli on se, että kanamuna pitää haihduttaa todella miedolla lämmöllä yhdeltä puolelta.
Tarkoitatko nyt paistettua kananmunaa vaiko munakasta?
Munakas paistetaan viileämmällä pannulla kuin paistettu kananmuna.
Ei mun ajasta. Munan hauduttaminen aloitetaan kylmällä pannulla.
Olen tosi-wt ja sekoitan keltuaisen ja valkuaisen ennen paistamista ja paistan tietysti molemmilta puolilta. Sellainen vain toiselta puolelta paistettu ja keltuainen kokonaisena on yököttävä.
Ihanaa. Vähän niin kuin keittäisi munan, vain paljon epäkäytännöllisempää.
Ai onko ruoanlaittoonkin omat wt-tyylinsä? Tsiisus Kraist.
Koska olen aatelinen, teen vain uppomunia. Viiriäisenmunista.
Vierailija kirjoitti:
Ai onko ruoanlaittoonkin omat wt-tyylinsä? Tsiisus Kraist.
Wt lonkerot ulottuu kaikkialle.
T: ap
Minulla on niin wt-makuaisti, etten pidä löysästä keltuaisesta, joten paistan kananmunan molemmilta puolilta. Jos syön keitettyä kananmunaa, keitän sitä noin 7 minuuttia.
Miten vatkatte munakkaan?
Entä keitättekö kananmunia vai paistatteko uunissa?
En oo kyl tiennyt että mun tyyli on ei-wt-tyyli, mutta sillä tavalla minä sen teen :D