Voiko siskonmakkarakeittoon laittaa punajuurta?
Kommentit (9)
Kai mitä vaan voi laittaa, eri asia onko se hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Kai mitä vaan voi laittaa, eri asia onko se hyvää.
Se on selvä se.
Jos haluaa laittaa siskonmakkarakeittoon punajuurta, kannattaa käyttää valmiiksi keitettyä purkiipunajuurta.
Jos taas haluaa köyttää raakaa punajuurta, kannsttaa tehdä niin päin, että ensin tekee borshkeiton ja lopuksi pusertelee sinne sisknmakkaraa.
Ei se sen jälkeen ole siskonmakkarakeittoa.
Perinteet kunniaan.
En laittais punajuurta, koska se värjää, mutta keltajuurta olen laittanut ja hyvältä maistui!
Kaikki juurekset sinänsä sopivat hyvin siskonmakkarakeittoon.
Mutta kuten on mainittukin, niin värjää punaiseksi koko sopan. Ei ole ehkä kovin herkullisen näköistä, mutta maku ei varmasti kärsi.
Onpa muuten ruokien aatelia siskissoppa... Ja aina parempaa, kun muhii yön yli jääkaapissa. Juuresten maku oikein korostuu suolaisen ja rasvaisen makkaran kanssa. Sluprs!
Tottakai, jos tykkää punajuuresta. Punajuuren keittoaika on tosin pitempi kuin perunan ja juuresten, joten pitää laittaa ensin kiehumaan. Ja punajuuri myös värjää perunat ja maggarat aika jännän värisiksi. Itse en laittaisi.