Ostin palmuöljyä
kokkailemiseen. Onko hyvä, vai huono, vai palstalla mainittu katastrofi.
N28
Kommentit (6)
Mikäli ostamasi palmuöljy on punaista palmuöljyä, on se hyvä valinta. Terveellistä, hyvän makuista, kestää lämpöä ja sillä on hyvä suutuntuma.
https://twitter.com/HenriAlen/status/669961844199661568?s=04
Riippuu aivan millaista öljyä olet ostanut. Punainen väri ei vielä kerro terveellisyydestä. Terveellinen palmuöljy on aina kiinteää myös huoneenlämmössä, eikä läpikuultavaa. Väriltään oranssia,sulaneena punaisen ja oranssin värejä. Palmun ydinöljy on vaaleampaa ja nestemäistä huoneenlämmössä (elintarviketeollisuuskäyttää tätä öljyä) Eikä sitä voi suositella kenellekään. Mutta tosiaan punainen palmuöljy on oikein terveellistä! Kunhan muistaa ostaa sitä aitoa oikeaa, ei koskaan juoksevassa muodossa olevaa!
Laita sitä kaikkeen. Halpaa täyteainetta, jolla voi korvata kalliimpia raaka-aineita. Ainakin elintarvike- ja makeisteollisuus ajattelevat näin.