Apua nopeasti! Kuinka tehdään makaronilaatikko raaoista makaroneista?
Siis pitääkö siihen laittaa sitten enemmän vettä tai muuta? Kiitos etukäteen!
Kommentit (9)
On ollut aina aikaa se 10 min että keitän mokomat makaronit ensin.
enemmänki ois varmaan saanu laittaa.
kypsistäkin makarooneista. Mutta kai se onnistuu raaoistakin siinä missä lasagnekin, kun vaan lisää nestettä reippaasti.
1,2 dl vettä + lihaliemikuutio
vajaa paketti Koskenlaskija- juustoa
---> kiehautetaan ja sulatetaan juusto liemeen
400 g jauhelihaa
sipulia
mustapippuria, paprikaa ym. haluttuja mausteita
1 pussi tavallista makaronia
--> voidellun vuodan pohjalle sekoitetaan paistettu ja maustettu jauheliha sekä raaka makaroni. Päälle kaadetaan lihaliemi-sulatejuustoseos
--> paistetaan uunissta 200 astetta reilu puoli tuntia
On ihan tajuttoman hyvää, lasten suursuosikki :-)
Pari kertaa tein raaoista ja kypsyi epätasaisesti jotenkin, osa makaroneista jäi kovemmiksi...
Jauhelihakastikkeeseen tulee reilusti maitoa ja juustoraastetta, joten ei erikseen tarvi keittää sitä valkokastiketta, nopea ja namia
Kun laitat makaronit ja jauhelihan vuokaan, niin nestettä (lihalientä) laitetaan niin että makaronit peittyvät hyvin. Ehkä siis sentin verran pinnan päälle. Ei sitä sen enempää tarvitse.
Ja taashan sieltä tuli koskenlaskijaohje. Eikö jotkut osaa mitään ruokaa enää tehdä ilman, että siinä on puolipakettia/paketti koskenlaskijaa tai mustaapekkaa tai purkki kermaa? Taitaa joissain talouksissa maistua kaikki ruoka samalle p*skalle, jos lihamakaronilaatikkokin pitää pilata juustolla jne. Anteeksi purkaus. Joskus on tietysti kiva maustaa esim. juustollakin, mutta myös arkiruoat?
Omituista yleistystä/ylemmyydentuntoa sulta, kun leimaat kaikki tumpelokokeiksi, jotka saavat ruokiinsa makua vain juustolla. Yhdestä hassusta reseptistähän nyt vain oli kyse...
Odottelen sun kanssa vastausta