Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Hyviä krutonkeja - miten?

Vierailija
16.04.2008 |

Mä tein ihan jostain tavan gramanpaahtiksesta, ja olivathan ne ihan makoisia :)



Mutta miten tehdään herkullisia, sellaisia kuin saa keskustan kahviloiden salaateissa? Apuja otetaan vastaan!

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
16.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

..ja tuntuu tyhmältä maksaa sama hinta pikkupussista leipäkuutioita, kuin kokonaisesta leivästäkin..

Vierailija
2/3 |
16.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Isäni, joka on kokki, sanoi joskus, että nimenomaan oliiviöljyä pitää käyttää. En muista miksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
16.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä paistoin vain rypsiöljyssä, pitääpä seuraavan kerran koittaa oliivisellaisella. Kiitos vinkistä! :)



-ap-

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kolme kuusi