Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tänään käymään laitettu sima?

Vierailija
25.04.2013 |

Huomenna ajattelin pullottaa. Kannattaisiko pitää kuitenkin päivä-pari vielä huoneen lämmössä, että varmasti ehtii vapuksi?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
25.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa pitää pullot pari päivää huoneenlämmössä, sitten vasta jääkaappiin. 

Vierailija
2/4 |
25.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos! Näin ajattelinkin :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
25.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos pullottaa 12 tunnin päästä, valmistuminen jääkaapissa kestää 5-7 päivää. Jos sima on huoneenlämmössä 24 tuntia, sima valmistuu sen jälken jääkaapissa 3 päivässä. Jos käytät simaa päivätolkulla huoneenlämmössä, siitä ehtii tulla lähinnä kirpeää kotikaljaa.

Itse päätin olla tänä vuonna ajoissa ja tein siman viime keskiviikkona/pullotin torstaina. Nyt on jo kaikki 8 pullollista juotu. Täytyy varmaan huomenna laittaa uusi satsi tulemaan, että saan lauantaina rauhassa pullottaa. Ehtii hyvin vielä vapuksi.

Vierailija
4/4 |
26.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko toivoa ehtiä huomenna laittamaan vielä tiistaiksi simaa?

Tai tänään illalla? KUinka kauan uskaltaa pitää huoneenlämmössä?