Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kakkupohjan pakastaminen?

Vierailija
12.02.2007 |

Kandeeko halkaista ennen pakastamisen vai sulatettua? Kauanko kestää sulaa (noin)? Miten olette pakastaneet, siis folioon vai kelmuun käärittynä, vai kenties jotenkin aivan muutoin ;)?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
12.02.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sulaminen vie tunnin verran.



Ota sulamaan huoneenlämpöön vaikka edellisenä päivänä kun aiot sen täyttää. Ei ehdi pilaantua.



Vierailija
2/3 |
12.02.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kakkonen on kondiittori ja leipomoissa ei halkaista kakkupohjia etukäteen kun sulavat niin nopsaan. Toki ei olisi aikaa laitella leivinpapereita kerrosten väliin ja se olisi tuhlausta. Kakkupohjan rakenne on huokoinen ja siinä on vähän vapaata vettä niin kuin konditoriatuotteissa yleensäkin.



Maikkarin ohjelmissa ei ole vielä tullut ruokaosoissa vastaan yhtään kondiittoria.



Niin kuin sanon valinta on sinun.



Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
12.02.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tosiaan voi tehdä niin kuin haluaa. Mä oon tehnyt molemmilla tavoilla ja kummatkin OK. Onhan se sitten kakkua täyttäessä mukava, kun sen on jo valmiiksi halkaissut, varsinkin jos on silloin kiire.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kahdeksan yksi