jos paistan lihan kokonaisena, marinoin fiiliksen mukaan. Pohjana on öljy+viinietikka, usein lisäksi soija. Ja mausteita valkosipuli/chili/hunaja tms. Ei keikkea kerralla, vaan vaihdellen.
Jos teen suikaleista, paistan usein pannulla ensin öljyssä esim. valkosipulia ja intialaisia mausteita ja sitten lihan mausteöljyssä. Tai paistan lihan öljyssä ja lisään soijakastiketta/fondia tms ja mausteita vasta kypsymässä olevaan lihaan.
jos paistan lihan kokonaisena, marinoin fiiliksen mukaan. Pohjana on öljy+viinietikka, usein lisäksi soija. Ja mausteita valkosipuli/chili/hunaja tms. Ei keikkea kerralla, vaan vaihdellen.
Jos teen suikaleista, paistan usein pannulla ensin öljyssä esim. valkosipulia ja intialaisia mausteita ja sitten lihan mausteöljyssä. Tai paistan lihan öljyssä ja lisään soijakastiketta/fondia tms ja mausteita vasta kypsymässä olevaan lihaan.