Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

voiko imelletyn perunalaatikon pakastaa?

Vierailija
13.12.2008 |

Lapsuuteni kodissa se aina tehtiin suoraan uunista joulupöytään ja niin olen itsekin tehnyt tähän saakka, mutta nyt on pieniä lapsia sen verran, että tekisin kaiken mahdollisen mieluusti etukäteen...

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
13.12.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

pakastaa valmiina, mutta myös uunia vaille valmiina. Sitä en ole itse koskaan kokeillut, mutta silloin kuulemma on just tehdyn oloinen. Aina olen pakastanut valmiin ja jouluna on ollut hyvää!

Vierailija
2/6 |
13.12.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tai se ei ole enää hyvän makuista pakkastamisen jälkeen.

Peruna ei oikein kestä tuota pakastamista.

Olen kerran kokeillut ja jäi laatikko syömättä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
13.12.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

No onneksi siinä nyt ei pahasti aikaa vierähdä aattoaamunakaan, kunhan muistaa laittaa tarpeeksi ajoissa uuniin.



Kiitos!

Vierailija
4/6 |
13.12.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Useana vuonna sain isomummon tekemät laatikot enneaa joululahjaksi,enkä kyllä huomannut mitään huonontumista pakastuksen jälkeen.Nyt oma tekemäni on maannut pakkasessa viikon.

Vierailija
5/6 |
13.12.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä syödään aina perunalaatikot pakastuksen jälkeen. Tapa on perintöä isomummiltani ja aivan loistavia laatikoita on suvussa kautta aikain joulupöydässä syöty.

Vierailija
6/6 |
13.12.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

että tekee sen imellyttämistä vaille valmiiksi pakkaseen, ja sitten vain sulatuksen jälkeen hellankulmalle imeltymään ja siitä uuniin. Hyvää tulee. Täytyy vain muistaa tehdä aika löysää, koska pakkasessa haihtuu nestettä.