Mikä on teidän paras täytekakun täyte-yhdistelmä?
Siis mitä laitatte sinne väliin, että natsaavat yhteen?
Kommentit (9)
lisäksi voi laittaa hilloa. Vaniljakiisselit ja erilaiset mousset ovat myös hyviä kakun väliin.
Juuri täytin pojan synttärikakun pakastemansikoilla ja banaanilla. Ehdottomasti siis oltava itsetehtyä mansikkahilloa tai soseutettua mansikkaa. Kaupan hillo on aivan järkyttävän makuista.
Ja omenasose kotitekoista niin ei ole hirvittävän makeaa. Yleensä teen kyllä juustokakkuja.
Lisäksi kermaa/rahkaa. Säilykehedelmät ja banaani myös ihan jees yhdistelmä.
Ikinä siis en hilloa laita kakun väliin, koska tulee liian makea. Raikkaampi on parempi :).
Poikkeuksena tietysti Sacher-kakku, johon luonnollisesti aprikoosimarmeladia.
sen sijaan tuorejuustot ja mansikat on must
sitten hivuttaudunkin kakun palan kanssa vaivihkaa kohti roskista. Hapan maku pistää suussa. Tiedän muitakin, jotka ei siitä pidä.
suklaamousse ja vadelmamousse ovat tosi hyviä kakuntäytteitä, lisäksi sitten vielä jotain tuoretta esim. vadelmaa, mansikkaa, banaania, persikkaa tms.
kinuskikakkuun sopii täytteeksi ekströmin vaniljakastikkeesta tehty paksu kiisseli+ kermavaahto+ omenahillo.
Väliin vadelmia (tuore tai pakaste), vaniljakastiketta ja kermavaahtoa. Päälle vadelmia ja kermavaahtoa. Hyvää on.
Välillä vadelmat vaihtuu mansikoiksi, mutta ei ole yhtä hyvä.
Kinuskin kanssa laitan lakkaa. Itse en siitä tykkää, mutta mummot ja tädit ym. arvostavat lakkakakkua.
Sitten esim. vadelmavaahto tai jotain rahkaa =)