Lue keskustelun säännöt.
Voihan v*ttu, laitoin liikaa valkosipulia ruokaan!!
07.05.2015 |
Eli pilalle meni koko laatikko, vaikka valkosipulista pidänkin. Nyt joudun heittämään kaiken roskiin, prkl! :(
Kommentit (6)
Hauduta, hauduta ja hauduta lisää. Maku pehmenee kyllä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
[quote author="Vierailija" time="07.05.2015 klo 13:06"]
Hauduta, hauduta ja hauduta lisää. Maku pehmenee kyllä.
[/quote]
Jep. Heitä sekaan purkki kermaa ja takaisin uuniin. Maku "laimenee" kyllä kypsyessään lisää.
Hyvä vitsi! Ei valkosipulia voi laittaa liikaa :D
Mun lempireseptiin (pasta e fagiole) tulee kokonainen valkosipuli, eikä se ole ollenkaan liikaa.
Ananas loiventaa makua, tosin sitä ei voi joka ruokaan tunkea.
Paljonko? Mun on vaikea kuvitella paljonko on liikaa, kun itse voin syödä hurjinakin pitoisuuksina. Luulisi että kypsennettävään ruokaan tarttis heitellä jo kokonaisia valkosipuleita ennen kuin alkaa olla ihan mahdotonta syödä.