Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lohirullat, onko kukaan tehnyt?

Vierailija
18.12.2006 |

Ohje siis alla, Pirkasta pomittu. Tekisi mieli kokeilla jouluna, mutta tuleekohan oikeasti hyvää? Voiko valmistaa jo pari päivää aiemmin ja antaa olla aattoon saakka pakkasessa vai kärsiikö täyte pitemmästä pakastuksesta?



Lohirullat

Määrä Aines

300 g kylmäsavu- tai graavilohta

1 tlk (100 g) maustettua tuorejuustoa (katkarapu, yrtti)

1 dl kuohukermaa

tilliä

ruohosipulia

sitruunalohkoja



Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita juuston joukkoon hienonnetun tillin ja ruohosipulin kanssa. Levitä ohuet kalaviipaleet limittäin folion, kelmun tai leivinpaperin päälle niin, että ne muodostavat suorakaiteen muotoisen levyn. Levitä sen päälle juustoseos. Kääri levy rullalle kääretortun tapaan ja pane pakastimeen pariksi tunniksi, jolloin se on helpompi viipaloida. Tarjoa rullat salaatinlehtien päällä ja koristele tillillä ja sitruunalohkolla.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
18.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa kuitenkin ottaa ajoissa sulamaan, koska mikrossa sulattaminen ei oikein toimi. ;-)

Vierailija
2/3 |
19.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan aika paljon liivatetta, niin täyte pysyy paremmin kasassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
19.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

On tosi hvää. Samaa reseptiä mukaillen tein eilen savupororullia. Eli savuporosiivuja, pippurituorejuustoa, pikkasen sienisalaattia ja hillosipulia sekä paprikaa. Pakkaseen odottelemaan aattoa. Nam! Kun muistais vain ottaa sit sen aattoaamuna jääkaappiin sulamaan...