Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Auttakaa tyhmää! Ohjeessa lukee 2 dl kermaa, minkälaista pitää olla?
20.09.2014 |
Kuohukermaa, vispikermaa, ruokakermaa vai mitä? Kakun ohje on kyseessä.
Kommentit (5)
Kuohukerma on aina varma valinta. Se käy kaikkeen. Jos kermaa ei kuumenneta eikä yhdistetä mihinkään kuumaan, niin myös vispikerma käy.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
[quote author="Vierailija" time="20.09.2014 klo 17:49"]Kuohukerma on aina varma valinta. Se käy kaikkeen. Jos kermaa ei kuumenneta eikä yhdistetä mihinkään kuumaan, niin myös vispikerma käy.
[/quote]
mitä eroa on vispi- ja kuohukermalla? T. Ei ap
Ihan sama, vaikka olisi kahvikermaa. Kaikki kermat eivät kestä kuumissa ruuissa, mutta leivontaan käy mikä vaan.
Vispikerma on kai iskukuumennettua, kuohukerma ei.
Alue: Aihe vapaa
Kuohukermaa.