Katkarapukimaran ohje hukassa, apuja!
Ajattelim joulupöytään kinkulle vaihtoehdoksi katkarapukimaraa, mutta enlöydä ohjetta mistään. Osaako jokutäällä auttaa? Syöjiä on noin kuusi kappaletta.
Kommentit (7)
Vähän glögiä maistelin joulupöydän kattausta miettiessäni, ei osu oikein sormet näppikselle. Mutta tosiaan tarvisin sen katkarapukimaran ohjeen. Muukin kimara käy, jos ei just rapukimaran ohjetta ole.
Mä teen niin että vispaan kuohukermaa ja sekoitan siihen tuorejuustoa, tilliä, mustapippuria, suolaa, pikkasen sokeria, sitruunaa ja ravunpyrstöjä. Voihan tuohon vielä raastaa vaikka omenankin.
Mkä on katkarapukimara? KIMARA?
miten tai kminkä kanssa sitä syödään? Kylmä vai lämmin?
[quote author="Vierailija" time="26.11.2013 klo 20:18"]
Mä teen niin että vispaan kuohukermaa ja sekoitan siihen tuorejuustoa, tilliä, mustapippuria, suolaa, pikkasen sokeria, sitruunaa ja ravunpyrstöjä. Voihan tuohon vielä raastaa vaikka omenankin.
[/quote]Tuota mun versiota ainakin syödään vaikka uuniperunan kanssa tai saaristolaisleivän päällä, on siis kylmä ns. kastike. #4
Miten joku voi ola tietämättäjouöupöydän kruunaamatonta kuningasta, katkarapukimaraa? Oletko susien kasvattama?
ja p.s. nro: kiitti reseptistä.
ja p.s. 2. sopiiko kimatan kanssa glögi?
Hyiii, katkaravut ja glögi - kuka täällä on susien kasvattama? Yäää :D
selaa tarpeeksi taaksepäin ja juo vähemmän alkoholipitoisia juomia näin arkena