Mitä jälkiruokaa jouluaterialle?
Kommentit (10)
Mausteinen glögitorttu, pannacotta vadelmakastikkeella.
Mies tekee munatotitriffleen.
maitorahkasta ja luumuhillosta tehty mousse, vähäksi aikaa pakastimeen jäähtymään. Joukkoon voi myös sekottaa piparinmuruja. Jouluinen, ei liian raskas tai tunkkainen raskaan ruuan jälkeen.
Meillä kaikki rakastaa vuodesta toiseen glögiin tehtyä luumukiisseliä kermavaahdon kanssa.
Maku-lehdessä oli ohje lakka-kinuskijäädykkeelle, voisi olla hyvä vaihtoehto sekin.
puolukkahyytelöä hyytelösokerista ja pakastepuolukoista, siihen vielä kermavaahtoa kaveriksi ja that's it!
voi jos mulla olis puolukoita niin ei tarttis muuta kuin puolukoita ja siihen sekaan halvaa murusina..ja päälle kermavaahtoa. Oli tosi hyvän makuista, kerran sain sellaista jälkkärinä. Raikas ja kevyt jälkkäri.
mutta nyt minäkin kaipaisin vähän vaihtelua. Mulle kelpaisi vaikka kakku.
ollut monesti. Nyt meinaan tehdä suklaakakun..
Joku marjakiisseli kermavaahdolla, sekahedelmä kiisseli... joulutortut, piparit, kuivakakku ( hedelmäkakku tai piimäkakku)..
eli kermavaahtoa, rahkaa ja luumusosetta. Tänä jouluna ajattelin tehdä pienet jäädykkeet jokaiselle tuosta rahkaseoksesta.
Suosittelen kaneliwokattuja omenoita + laadukasta vaniljajäätelöä tai glögipäärynöitä + vaniljajäätelöä.
Jos kakku ei ole ihan poissuljettu, niin tää on meidän lemppari. Ei kyllä oikein edes ole kakku...
http://reseptipankki.fi/Puolukanpunainen/
Valkoviini-sokeriliemessä keitettyjä päärynöitä ja kinuskikastiketta.