Kätevin tapa rouhia suklaa ?
Kommentit (13)
pilkkovan suklaan napakaan pusiin ja hakkaavan täysillä pussia työpöydän reunaa vasten. Näytti oikein tehokkaalta :D
jos isompaa palaa haluan, paloittelen, laitan pussiin ja hakkaan jollain sopivalla työkalulla.
ja sitten ihan juustoraastimella tai parmesanraastimella
tulee minun makuun, tarpeeksi ohutta
Raastimet ovat huonoja, mutta veitsi ja pussissa hakkaaminen tai nuijiminen hyviä.
jäädytettynä työlästä ihan niinkuin raastimellakin.
testaaja
Veitsellä leikkuulautaa vasten voipaperin päällä
Juutoraastin. Tai jos ei ole niin suklaa jonkun pyyhenyytin sisään ja sitten vain vasaroimaan.
Pilkon sen verran että mahtuu sipulisilppuriiin, sitten pari kierrosta ja rouhe on valmista.
Itsellä kokemus 20 vuotta ollut täytekakun päälle: Iso leikkuulauta ja ,aina kulmasta lkaena ,käännelle uutta kulmaa, vuolemalla, ja jyrsimällä, taito kehittyy ja teen 3 erilaista lastua vuolua jne tikkuja. Oikein vahva ja terävä veitsi, vankka veitsi. Hei kokeile kaakun päälle mun ideaa, opit noeasti eri tekniikoita. Ottaa vähän ranteeseen,mutta kivan näköistä,
Sis käytän faz sinistä vain kakun päällä. Sullahan kiva herkkupäivä siellä!!
Vierailija kirjoitti:
Itsellä kokemus 20 vuotta ollut täytekakun päälle: Iso leikkuulauta ja ,aina kulmasta lkaena ,käännelle uutta kulmaa, vuolemalla, ja jyrsimällä, taito kehittyy ja teen 3 erilaista lastua vuolua jne tikkuja. Oikein vahva ja terävä veitsi, vankka veitsi. Hei kokeile kaakun päälle mun ideaa, opit noeasti eri tekniikoita. Ottaa vähän ranteeseen,mutta kivan näköistä,
Sis käytän faz sinistä vain kakun päällä. Sullahan kiva herkkupäivä siellä!!
Näin minäkin teen, paras konsti.
olipas positiivinen kommentti 😄
Sitten vaikka juustoveitsellä