Voiko valurautapadassa säilyttää ruuan yön yli?
Periaatteessa kai ei, jotta vältetään padan ruostuminen, mutta voiko siitä tarttua ruokaan "raudan makua", olen joskus kuullut tällaista puhuttavan.
Tein padassa juuri ruokaa, jonka tarjoilen huomenna päivällä. Haluaisin tarjoilla ruuan juuri tuosta padasta, siksi tuntuisi tyhmältä siirtää sitä yöksi eri astiaan. Joten mitäs te kotien master chefit sanotte, säilyykö ruoka ihan kurnttina jääkaapissa rautapadassa 12 tuntia?
Kommentit (5)
En ikinä säilytä, kun hiukan jäähtynyt, laitan muihin astioihin. Voi kai laittaa tarjolle siinä - ei säilyttää.
AP on joutunut jo kymmenen vuotta säilyttelemään ruokaansa ihan epätietoisena, joten hyvä kun alkaa tulla selvyyttä.
Joo alkaa vähitellen olemaan hieman epäkuranttia tavaraa.
ja olen
chef cuisinier