Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voisiko korppujauhon korvata jollain että jauhelihapihvitaikina pysyisi koossa paistaessa?

Vierailija
11.05.2011 |

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
11.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pyörittele tiiviitä "palloja" 4 kpl:tta, painele pihveiksi. Paista kuumalla pannulla öljyssä molemmin puolin 4 min. Paiston jälkeen mausta pippurilla ja suolalla. Parhaita jauhelihapihvejä ever.

Vierailija
2/3 |
11.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta jos haluat, voit laittaa leivänmuruja. Samaa tavaraa ne on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
11.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

oon joskus vetänyt näkkärii teharilla muruiksi kun korppujauho on loppunut... toimi ja ei maistunut näkkäriltä. tai sitten teet ilman, toimii niinkin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme yksi kolme