Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mousse kakun täytteenä? Neuvokaa!

Vierailija
31.07.2009 |

Siis tekisi mieleni kokeilla näitä kaupan mousseja, jotka tehdään jauheesta, täyskärin täytteenä, mutta miten se tapahtuu? Pitääkö mousseen lisätä liivatetta vai onko tarpeeksi jäykkää sellaisenaan? Voiko kakun kasata perinteisesti (ensin alin kerros, täyte, seuraava kerros...jne) vai pitääkö kasata ensin ylösalaisin vuokaan?



Kiitos, jos löytyy jauhopeukaloita neuvomaan!

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
31.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

jäykkää sellaisenaan, kunhan annat kovettua ensin. Ja perinteiseen tapaan voi täyttää.

Vierailija
2/8 |
31.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

täytyypä kokeilla! Mutta mikä olisi hyvää valmismussea, ettei maistuisi niin einekseltä tai joltain pahalta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
31.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeilen siis... ap

Vierailija
4/8 |
31.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

onkohan Blåbandin, suklaamooussea, johon lisätään vaan maito ja sekotetaan. Täytekakkuun eka jotain keltasta hedelmäsosetta, sukklaamousse päälle ja avot!

Vierailija
5/8 |
31.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

sekoitan vadelma- ja metsämarjamoussea (50-50). Sitä mansikkahillon kanssa ja meillä katoaa. :)

Vierailija
6/8 |
31.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ostettiin kahta lajia kerralla ja tehtiin jälkkäriksi ja helvetti kun oli pahaa, kukaan ei pystynyt syömään. Merkkiä en muista.



En pilaisi kakkuani moisilla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
31.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis kakunkerrosten välissä, hyvää on:-)

Vierailija
8/8 |
31.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suosikki on tämä:



2dl Flora vispiä

200g vaniljia tuorejuustoa

5 liivatetta

2 munaa

0,5dl sokeria

200g valkosuklaata

1 Daim-patukka (iso)



Helppo ja nopeakin tehdä. Eka munat ja sokeri vaahdoksi. Sitten vaahdotettu Floravispi sekaan. Tuorejuusto sekaan, sulatettu valkosuklaa ja paloiteltu Daim sekaan. Lopuksi liivatteet (liuotettuna pieneen vesitilkkaan).



Kokoan aina vuokaan ylösalaisin. Kakusta tulee näin todella korkeita ja näyttäviä :)



Toiseen väliin jos vielä laittaa mustikkahilloa, niin NAM!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän viisi seitsemän