Onko baby-porkkanat tehty jämäpaloista? :-(
Kommentit (13)
Minuakin surettaa nuo babyporkkanat, enkä koskaan osta niitä eettisistä syistä. Pienet porkkanavauvelit riistetty pellon suloisesta mullantuoksusta ja pistetty pussiin, vaikka niillä olisi muuten edessä niin hyvä, pitkä ja täysi porkkanaelämä. :(
Itse asiassa ne eivät ole edes vauvaporkkanoita, vaan abortoituja porkkanasikiöitä. Hyvää ruokahalua.
[quote author="Vierailija" time="21.11.2014 klo 12:17"]
Eihän niistä ole mistään 'tehty', eikö jo nimi BABYporkkana sano että ne on niiden isojen porkkanoiden vauvoja.
Että siitä sitten miettimään kuinka eettistä on että porkkanavauvat riistetään vanhemmiltaan ja pistetään yksin pakkaseen...
[/quote]
Sä olet ihana :-D <3
Noi voi hölmöt, ei se nimitys kerro siitä että miten ne on tehty, vaan kelle. Vauvaporkkanat on vauvoille, aivan samoin kuin Pirkan vauvaperunat on tehty vauvojen ensipotuiksi. Jos ette ole huomanneet, niin se pakkaus on streiili ja porkkanat käsitelty säteilyttämällä, ettei niissä kasva mitään inhoja pöpöjä. Siksi ne ovat pienelle ihmiselle turvallista ruokaa!
[quote author="Vierailija" time="21.11.2014 klo 12:21"]
jossain äitiporkkanat itkevät!
[/quote]
Luomuporkkanamehu onkin itse asiassa näiden porkkanaäitien kyynelistä tehtyä. Äitiporkkanat ovat pienissä häkeissä ja niitä itketetään näyttämällä kuvia porkkanaäitiyspakkauksen bodyista, joihin he vielä hetki sitten saivat kietoa pikkuisensa. Kyyneleet virtaavat sitten letkua pitkin pulloon, josta sinisilmäinen kuluttaja sen hetken päästä poimii, luullen olevansa hyvällä asialla. Se on kammottavaa. :''(
Kun seuraavan kerran ostat baby-poekkanoita, niin katsopa niiden paksumpaa pääteä. Onko se tasainen - kuin veitsellä leikattu vai pyöreähkä kuten isossakin porkkanassa. Huomaata varmaan, että baby-porkkana on saman mallinen kuin isokin porkkana, se vain sattuu olemaan jalostettu tuollaiseksi pieneksi söpöksi babyksi. Jos muuten olet matkustellut Keski-Euroopassa, niin olet kai huomannut, että lämpimänä kasvislisäkkeenä on usein "Erbsen und Möhren" eli hermeita ja porkkanoita. Ja ne porkkanat ovat pienehköjä pyöreitä pallukoita. Niitäkään ei ole tehty vuolemalla isoista porkkanoista vaan nekin ovat oma lajikkensa porkkanoiden joukossa.
Porkkanasorvilla sorvataan niitä isoista porkkanoista.
T: Äiti joka tekee niitä tehtaan sormaamossa
[quote author="Vierailija" time="21.11.2014 klo 12:12"]
Nii?
[/quote]
Kyllä, on ne tehty jämäpaloista. Porkkanoille on aika tiukka seula, sisältäen laajat persoonallisuuskaroitukset, ja sitten nämä vähän heikkolahjaisemmat porkkanat, luuserit, ohjataan babylinjastolle.
[quote author="Vierailija" time="21.11.2014 klo 12:28"]
Porkkanasorvilla sorvataan niitä isoista porkkanoista.
T: Äiti joka tekee niitä tehtaan sormaamossa
[/quote]
Siis tämä on av-palstan parasta antia. Kysyt ihan mitä vaan, niin aina on paikalla joku joka oikeasti tietää. :)
[quote author="Vierailija" time="21.11.2014 klo 12:17"]
Eihän niistä ole mistään 'tehty', eikö jo nimi BABYporkkana sano että ne on niiden isojen porkkanoiden vauvoja.
[/quote]
Ootko tosissasi, että vauvaporkkanat on tullut toisten porkkanoisen SIELTÄ? Hyi yök, en enää ikinä syö noita.
Kaikki katkenneet laitetaan koneeseen jossa hiotaan kuoret yms. Jos myytäisiin nimellä katkenneet ja kuoritut niin kuka ostaisi ainakaan ylihinnalla?
Eihän niistä ole mistään 'tehty', eikö jo nimi BABYporkkana sano että ne on niiden isojen porkkanoiden vauvoja.
Että siitä sitten miettimään kuinka eettistä on että porkkanavauvat riistetään vanhemmiltaan ja pistetään yksin pakkaseen...