Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kauanko 1 kg lohifilee uunissa?

Vierailija
11.07.2014 |

Hitto että tuli turhan iso köntti ostettua :) Kauanko pidän 175 asteisessa uunissa?

Kommentit (40)

Vierailija
1/40 |
11.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

tunti / 100 grammaa on nyrkkisääntö

Vierailija
2/40 |
11.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

N.35-45 min? Sit on kypsää ku liha lähtee nahasta irti helposti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/40 |
11.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse pidän 45min, ei kuivu, mutta on kypsää! Njam!

Vierailija
4/40 |
11.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puolisen tuntia, laittaisin pikkusen kuumempaan.

Vierailija
5/40 |
11.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Just yksi kokki vinoili telkkarissa siitä, miten ruokaohjeissa aina käsketään pitämään kalaa uunissa tuplasti sen mitä se oikeasti tarvitsee :)

Veikkaisin reilua puolta tuntia, mutta katso välillä ettei se kuivu. 

Vierailija
6/40 |
11.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lohi on niin rasvaista kalaa, ettei se ihan hevillä kuivu ja minä ainakin syön mieluummin ihan tosi kypsää ja itsekseen murenevaista, kuin sellaista just ja just kypsää. Pitäisin tunnin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/40 |
11.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ylikypsä kala on kamalaa.

Vierailija
8/40 |
11.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitäisin 200-asteessa 25minuuttia, jonka jälkeen lepuutusaika n 10 min.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/40 |
03.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

tunti / 100 grammaa on nyrkkisääntö

🤣🤣 Meinaakko paistaa 10tuntia 1kg kallaa?

Vierailija
10/40 |
03.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Päällikkö kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

tunti / 100 grammaa on nyrkkisääntö

🤣🤣 Meinaakko paistaa 10tuntia 1kg kallaa?

Alapeukkua tuosta tyhmästä murteesta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/40 |
03.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos liian iso niin graavaa puolisko

Vierailija
12/40 |
03.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

30min ja 200 astetta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/40 |
03.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kala on valmis kun valkuaiset nousee pintaan.

Ettekö te osaa yhtään mitään?

Sinccis

Luultavasti yli 30 min.

Vierailija
14/40 |
03.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Puolisen tuntia, laittaisin pikkusen kuumempaan.

Jos ei halua kuivaa kalaa, 175 astetta on hyvä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/40 |
03.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla oli tänään kilon filee uunissa 200° ja 25min. Oli kypsää ja vähempikin olisi varmasti riittänyt.

Vierailija
16/40 |
03.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Päällikkö kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

tunti / 100 grammaa on nyrkkisääntö

🤣🤣 Meinaakko paistaa 10tuntia 1kg kallaa?

Alapeukkua tuosta tyhmästä murteesta!

Ilimiselevästi raahen murretta.

Vierailija
17/40 |
03.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

125 asteises uunissa kunnes sisälämpötila paksuimmalt kohalta on 42 astetta. Noin tunti menee.

Vierailija
18/40 |
03.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kala on valmis kun valkuaiset nousee pintaan.

Ettekö te osaa yhtään mitään?

Sinccis

Luultavasti yli 30 min.

Ei ei ei. Tämähän se on yleisin tapa on paistaa kalaa, mutta.. Mitäs jos itsekin opettelisit uuden tavan paistaa kalaa uunissa, että valkuaiset pysyy paikallaan?

150 astetta ja 20-25 minuuttia. Tuoreen kalan voi jättää hieman läpinäkyväksi. Liha jatkaa kypsymistä, kun sen ottaa pois uunista. Antaa vetäytyä rauhassa vielä kymmenisen minuuttia ja eikun syömään. Mehevää kalaa ja valkuaisetkin vielä paikallaan.

Vierailija
19/40 |
03.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ite tein eilen 1,4kg 175°c 30min. Hyvin onnistu.

Vierailija
20/40 |
03.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kala on valmis kun valkuaiset nousee pintaan.

Ettekö te osaa yhtään mitään?

Sinccis

Luultavasti yli 30 min.

Ei ei ei. Tämähän se on yleisin tapa on paistaa kalaa, mutta.. Mitäs jos itsekin opettelisit uuden tavan paistaa kalaa uunissa, että valkuaiset pysyy paikallaan?

150 astetta ja 20-25 minuuttia. Tuoreen kalan voi jättää hieman läpinäkyväksi. Liha jatkaa kypsymistä, kun sen ottaa pois uunista. Antaa vetäytyä rauhassa vielä kymmenisen minuuttia ja eikun syömään. Mehevää kalaa ja valkuaisetkin vielä paikallaan.

Mutta kun se on parasta kun valkuaiset narskuu hampaissa.

Nro 1.

Sinccis

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yksi kaksi