Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Chilin kuivaus??

Vierailija
29.08.2013 |

Kasvatin chiliä kesällä ensi kertaa ja nyt ovat punaisia. On kuitenkin näköjään aika iso lajike eikä kokonaista voi millään laittaa ruokaan yhdellä kertaa. Voiko chiliä pakastaa tai miten se kuuluu kuivattaa? uuniin miedolle lämmölle vai ihan huoneen lämmössä?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
29.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
2/7 |
29.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse olen kuivattanut pöydällä kiekoiksi leikattuna ja uuniritilän päällä.

Kuivattuna olen laittanut "pippuri" myllyyn ja siitä sitten jauhan tarpeen mukaan ruokaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
29.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos linkistä :) sielä olikin hyvät ohjeet kaikkeen mahdolliseen säilömiseen

Vierailija
4/7 |
29.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Entäs onkos kellään kokemusta omenoiden kuivattamisesta? menis nyt samalla, ei viittis kahta chiliä varten pitää uunia tuntitolkulla päällä :)

 

Vanhemmilta aina kuulee kuinka kuivatut omenat oli heidän herkkua lapsena, kuulemma melkein kuin karamellisoituvat

 

-ap

Vierailija
5/7 |
29.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse kuivatin mikrossa. Henki meinasi menna. En tee toiste.

Vierailija
6/7 |
30.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="29.08.2013 klo 21:46"]

Itse kuivatin mikrossa. Henki meinasi menna. En tee toiste.

[/quote]Jaa, talo meinas palaa kans :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
30.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jaakaapin paalla on yleensa sopivan lamminta. Sinne voi laittaa kuivumaan. Esim tarjottimelle voi laittaa vaikka voipaperia jonka paalle ohuiksi laikattuja chilin/omenan siivuja.