Teinpä tänään sitä kuuluisaa avokadopastaa!
Reseptiä orjallisesti seurasin. Tai no mitään merivettä en pastan keitinvedestä tehnyt, mutta muuten..
Mies pyysi jotain kasvisruokaa ja sitä sai. Ei se ruuasta valittanut, mutta eipä se lisääkään ottanut tai muutenkaan sanonut yhtään mitään. Vaikka aina on rakentavaa kritiikkiä suoltanut.
Poika jätti avokadot lautaselle, mutta sanoi ruuan olevan ihan ok.
Tytär sanoi, että oli parempaa miltä tehdessä näytti.
Mä sanon, että teen uudestaankin, mutta muokkaampa reseptiä hieman johonkin suuntaan. Aika pliisu. Jopa pettymys hypetykseen nähden.
Sanon mä joka vasta on oppinut syömään avokadoa ja pestot on vieläkin EI listalla. Reseptiin ei pestoa tullut, mutta öljy, yrtit ja parmesaania kuitenkin...
Kommentit (9)
Aika kummalliset ruoka-ajat teillä, jos tosiaan teit sitä pastaa tänään...
Eikai kukaan mitään kasvisruokia syö? Ei ihme että mies ja poika olivat tyytymättömän. Lähtivät varmaan mäkkäriin kunhan sä aloit tiskaamaan.
Paistettua pekonia sekaan ja sitte oli hyvää
Avokadopastaan kannattaa laittaa riittävästi suolaa, muuten on mautonta. Ja tarkista että avokadot ovat kypsiä. Pekoni on hyvä lisuke tai ilmakuivattu kinkku.
reippaasti persiljaa antamaan makua
Tuo avokadopasta on ns yksinkertainen pastakastike joten aterian ainoana ruokana sitä ei kannata ainakaan syödä. sama koskee perinteistä pestoa, aglio&olio pastaa ja muita tosi yksinkertaisia. Itse teen arkena usein noita, mutta laitan aina joko maukkaan alkusalaatin tsai sitten sen pastan jälkeen syötäväksi vielä toisen ruokalajin jossa lihaa tai kalaa ja kasviksia.
Minäkin olen tehnyt avokadopastaa hypen mukana ja minusta se oli ihan ok mutta ei nyt mitenkään ihmeellistä. Enemmän tykkään itsetehdystä pesto genovesesta tai pesto verderossosta. Mutta jos ap ei voi sietää pestoa ja erityisesti parmesan, öljy ja yrtit epäilyttää niin lienee selvää ettei avokadopasta maistunut. Ruokakin on tottumuskysymys ja jos ei ole tuontyyppisiin ruokiin tottunut voi maistua oudolta. Meillä maistui kaikille hyvin avokadopasta kyllä.
Tuo avokadopasta on ns yksinkertainen pastakastike joten aterian ainoana ruokana sitä ei kannata ainakaan syödä. sama koskee perinteistä pestoa, aglio&olio pastaa ja muita tosi yksinkertaisia. Itse teen arkena usein noita, mutta laitan aina joko maukkaan alkusalaatin tsai sitten sen pastan jälkeen syötäväksi vielä toisen ruokalajin jossa lihaa tai kalaa ja kasviksia.
Minäkin olen tehnyt avokadopastaa hypen mukana ja minusta se oli ihan ok mutta ei nyt mitenkään ihmeellistä. Enemmän tykkään itsetehdystä pesto genovesesta tai pesto verderossosta. Mutta jos ap ei voi sietää pestoa ja erityisesti parmesan, öljy ja yrtit epäilyttää niin lienee selvää ettei avokadopasta maistunut. Ruokakin on tottumuskysymys ja jos ei ole tuontyyppisiin ruokiin tottunut voi maistua oudolta. Meillä maistui kaikille hyvin avokadopasta kyllä.
Tuo avokadopasta on ns yksinkertainen pastakastike joten aterian ainoana ruokana sitä ei kannata ainakaan syödä. sama koskee perinteistä pestoa, aglio&olio pastaa ja muita tosi yksinkertaisia. Itse teen arkena usein noita, mutta laitan aina joko maukkaan alkusalaatin tsai sitten sen pastan jälkeen syötäväksi vielä toisen ruokalajin jossa lihaa tai kalaa ja kasviksia.
Minäkin olen tehnyt avokadopastaa hypen mukana ja minusta se oli ihan ok mutta ei nyt mitenkään ihmeellistä. Enemmän tykkään itsetehdystä pesto genovesesta tai pesto verderossosta. Mutta jos ap ei voi sietää pestoa ja erityisesti parmesan, öljy ja yrtit epäilyttää niin lienee selvää ettei avokadopasta maistunut. Ruokakin on tottumuskysymys ja jos ei ole tuontyyppisiin ruokiin tottunut voi maistua oudolta. Meillä maistui kaikille hyvin avokadopasta kyllä.
Pasta vaatii oikeasti "merivettä" maistuakseen joltain.