Ostin Grandiosa tuplapepperonin ja huhhuh mikä pettymys!
Piti saada nopeasti jotain helppoa ruokaa perheelle, joten pitkästä aikaa päädyin pakastepitsaan. Grandiosaa en ole syönyt nuoruusvuosien jälkeen, jotin ostin tuplapepperoniversion kokeiluun. Olisi pitänyt tietää...
Koko perhekokoisessa pitsassa on alle 20 siivua erikokoisia pepperoniviipaleita ja ananas on n. kolmasosa tavallisesta palakoosta, läntätty keskelle ne muutamat joita on. Pohja on todella paksu ja pullamainen, mutta kastiketta tai juustoa ei näytä olevan enempää kuin muissakaan. Voi helvetti...mitäköhän tuostakin tulee??
Kommentit (2)
Kyllä mielestäni pakastepitsankin pitää olla "syömiskunnossa" ihan sellaisenaan. Ja mitä nyt itse syönyt nuorempana pakastepitsoja, kyllä siellä oli useampi hyvä pitsa (Ristoranten joku kana taisi olla paras).
Mutta halpa hinta, huono tuote. Ehkä se vaan menee niin.