tykkäättekö alpzirler juustosta?
tai muista itävaltalaisista juustoista? :D
mun mielestä dachsteiner on myös ihanaaaa
Kommentit (7)
kun Itävallassa asun :)
Alpzirleriä tosin en ole tainnut maistaa. Hyviä juustoja täällä kyllä löytyy pilvin pimein.
emmä tiedä berkäsestä, mutta G sinne keskelle, niin saadaan hyvän juuston nimi. Eikä se ole kermajuustoa. =) Vaan pitkään kypsynyttä voimakasta juustoa!
emmä tiedä berkäsestä, mutta G sinne keskelle, niin saadaan hyvän juuston nimi. Eikä se ole kermajuustoa. =) Vaan pitkään kypsynyttä voimakasta juustoa!
Alkaen 3 kk kypsytetystä, joka ei mielestäni ole erityisen voimakasta. Muistuttaa paljon Suomessa myytävää viinitarhurin (?) juustoa maultaan. Paras Bergkäse tehdään Vorarlbergissa :)
t. kolmonen Itävallasta
Paras Bergkäse tehdään Vorarlbergissa :)
(ja kypsytetään vähintään 10 kk)
-2-
6 ja 10 kk maistuvat mulle jo liian voimakkailta. Tosin sekoittamalla voimakasta Bergkäseä muutaman muun juuston kanssa (eim. mieto gorgonzola, gouda ja mieto emmental) tulee hyvää Käsespätzleä, mutta ihan sellaisenaan en siitä tykkää...
kolmonen
Tietenkin tykkään. melkein pärjää Appenzellerille mut ei ihan.
mä tykkään bergkäsestä. Nam!