Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

tykkäättekö alpzirler juustosta?

Vierailija
09.09.2012 |

tai muista itävaltalaisista juustoista? :D

mun mielestä dachsteiner on myös ihanaaaa

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
09.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

mä tykkään bergkäsestä. Nam!

Vierailija
2/7 |
09.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

kun Itävallassa asun :)



Alpzirleriä tosin en ole tainnut maistaa. Hyviä juustoja täällä kyllä löytyy pilvin pimein.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
09.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

emmä tiedä berkäsestä, mutta G sinne keskelle, niin saadaan hyvän juuston nimi. Eikä se ole kermajuustoa. =) Vaan pitkään kypsynyttä voimakasta juustoa!

Vierailija
4/7 |
09.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

emmä tiedä berkäsestä, mutta G sinne keskelle, niin saadaan hyvän juuston nimi. Eikä se ole kermajuustoa. =) Vaan pitkään kypsynyttä voimakasta juustoa!

Alkaen 3 kk kypsytetystä, joka ei mielestäni ole erityisen voimakasta. Muistuttaa paljon Suomessa myytävää viinitarhurin (?) juustoa maultaan. Paras Bergkäse tehdään Vorarlbergissa :)

t. kolmonen Itävallasta

Vierailija
5/7 |
09.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paras Bergkäse tehdään Vorarlbergissa :)



(ja kypsytetään vähintään 10 kk)



-2-

Vierailija
6/7 |
09.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

6 ja 10 kk maistuvat mulle jo liian voimakkailta. Tosin sekoittamalla voimakasta Bergkäseä muutaman muun juuston kanssa (eim. mieto gorgonzola, gouda ja mieto emmental) tulee hyvää Käsespätzleä, mutta ihan sellaisenaan en siitä tykkää...



kolmonen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
28.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietenkin tykkään. melkein pärjää Appenzellerille mut ei ihan.