Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Paras kananrintafileohjeesi? Aina tulee liian maustettuua, sitkeää....

Vierailija
10.12.2011 |






tms.

Antakaa parhaat vinkkinne miten saatte herkullista. :-)

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
10.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

uuniin muhimaan miedohkolle lämmölle vaikka riisi- tai kasvispedille, mutta siten että ympärillä on nestehöyryä.



Eli kannattaa vuoka/astia peittää vaikka alumiinifoliolla.

Vierailija
2/5 |
10.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeilekin tällä kertaa näin.

Paistan valutautapannulla ja laitan sitten kasvisten kanssa pataan.

Kiitos! :-)

ap

uuniin muhimaan miedohkolle lämmölle vaikka riisi- tai kasvispedille, mutta siten että ympärillä on nestehöyryä.

Eli kannattaa vuoka/astia peittää vaikka alumiinifoliolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
10.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

myös jos paistaa kevyesti, lisää maustetun creme bonjourin ja pari desiä ruokakermaa ja antaa hautua rauhassa kypsäksi. Lisäilee sitte tarvittaessa suolaa ja muita mausteita. Lisukkeeksi riisiä ja kasviksia.

Vierailija
4/5 |
10.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

No miksei ne kasvikset voi laittaa sinne samaan pataan kannen alle hautumaan? Siinähän se tulee koko ruoka kerralla.

Vierailija
5/5 |
10.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mielettömän hyvää!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kaksi viisi