Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Nam! Hyvä karppilounas!

Vierailija
03.03.2011 |

Pannulla paistettua kermalla höystettyä rypsipossun filettä, sekaan herkkusieniä ja ruohosipulia sekä mausteita. Uunissa paistetut lantturanskalaiset (lantut tikuiksi, esikypsytys mikrossa pari minuuttia, kieritellään öljyssä, suolataan ja paistetaan 200 c noin 10-15 min)ja kukkakaalia. Mmmm, voin suositella!

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
03.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta en kyllä tajua miten lantut on karppiruokaa. Itse pysyn kaukana, 46g /100g hiilareita :D:D

Vierailija
2/5 |
03.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta en kyllä tajua miten lantut on karppiruokaa. Itse pysyn kaukana, 46g /100g hiilareita :D:D


Se on 4,6g/100g

Minä ainakin syön silloin tällöin lanttua, ei tietenkään joka paivä eikä kilokaupalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
03.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Höyryävän kuumaa pastaa ja ihanaa kastiketta italialaisravintolassa tuoreen patongin kera. Onneksi voi syödä mitä haluaa!

Vierailija
4/5 |
03.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Höyryävän kuumaa pastaa ja ihanaa kastiketta italialaisravintolassa tuoreen patongin kera. Onneksi voi syödä mitä haluaa!


Syön ihan mitä huvittaa, nautin suunattomasti kun saa herkutella joka päivä.

T: Karppi

Vierailija
5/5 |
03.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

valkosipuliperunoita, kermassa haudutettua sikaa,

ruisleipää ja juuresruukkua.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme yhdeksän kolme