Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko maksakastike oikeasti vaikea tehdä?

Vierailija
02.03.2011 |

Mikä siinä on vaikeinta?



Vinkit kuinka sen saa onnistumaan?



Syödäänkö teillä, tykkääkö lapset?



Olen googlannut ohjeita, niitä on paljon erilaisia. jotenkin pidän sitä hankalana ruokana, mutta tekisi mieli kokeilla.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
02.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tein aikoinaan jauhemaksakastikkeen siten että puolet jauhettua maksaa ja puolet naudan jauhelihaa, lisäksi porkkanaraastetta. Muuten tein kuten tavallisen murukastikkeen ja hyvää tuli, lapsetkin tykkäsivät.

Vierailija
2/4 |
02.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehdottomasti naudan maksaa. Osta valmiita maksaviipaleita, niin on kalvot helppo leikata pois. Minusta nopea ruoka, kun ei pahemmin tarvitse haudutella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
02.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

maksanpaloista pitää poistaa kalvot, jauhoja pitää olla tarpeeksi ettei maksa pala ja paloja ei kannata keitellä liikaa.



Jauhemaksasta tehty kastike on helpompi, siinäkin pitää avroa ettei kärähdä.

Vierailija
4/4 |
02.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta ehdottomasti naudan maksaa, muut voi olla vähän kitkeriä... Paistat jauhotetut palat ja heität ruokakermaa lopuksi ja annat hautua hetken. Hieman muusia myös lautaselle ja nammmmmmmmm =).



Täytyykin tehdä taas pitkästä aikaa illalla tuota ruoaksi koko perheelle. Lapset tykkää hurjasti, kun ei kuulemma maistu maksalta =).