Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kanankoivet suoraan pakasteesta uuniin. Paljonko laitan asteita, miten valmistan?

Vierailija
11.11.2010 |

Raakaa kanaa ei kukaan voi syödä.

Kommentit (83)

Vierailija
1/83 |
28.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse tykkään paistaa voissa pannulla, nopeaa ja helppoa

Vierailija
2/83 |
28.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="28.10.2014 klo 18:59"]

Itse tykkään paistaa voissa pannulla, nopeaa ja helppoa

[/quote] Muistathan myös pikkuisen levätä välillä? <3 (Ettei kaikki aika mene kanan paistamiseen. <3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/83 |
28.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

up

Vierailija
4/83 |
28.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita eka miedolla lämmöllä 100 c 30 min sulavat siinä. Sen jälkeen ruskistus 225c 30 min

Vierailija
5/83 |
28.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

up

Vierailija
6/83 |
28.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="28.10.2014 klo 23:52"]

up

[/quote]

Miksi pitää Upittaa 4 vuotta vanhaa ketjua kanankoivista ja niiden paistosta? Eiköhän ne ole olleet kypsiä jo aikoja sitten ja syötykin ja varmasti tehty monet uudet. Voi sentään...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/83 |
29.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="28.10.2014 klo 23:57"][quote author="Vierailija" time="28.10.2014 klo 23:52"]

up

[/quote]

Miksi pitää Upittaa 4 vuotta vanhaa ketjua kanankoivista ja niiden paistosta? Eiköhän ne ole olleet kypsiä jo aikoja sitten ja syötykin ja varmasti tehty monet uudet. Voi sentään...
[/quote]

:D

Vierailija
8/83 |
11.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos sinulla todellakin on broilerin koipia, ei reisi-koipia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/83 |
11.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ekologisinta on antaa sulaa jääkaapissa, vilentää kaappia, eikä paistaminen kestä niin kauan.



Lisäksi jäinen liha valuttaa kuu´massa tosi apljon nesteitä ja muutenkin pinta voi kuivua, kun sisäosien paistuminen kestää kauan.



Mutta näppituntumalla isot koivet kestää normaalisti tunnin, jäiset ainakin 30 min enemmän.

Vierailija
10/83 |
11.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

edellinen tai jotain

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/83 |
26.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

UP

Vierailija
12/83 |
19.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

UP

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/83 |
19.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

WTF yli viisi vuotta vanha ketju kanankoivista ja uppaat? :D

Vierailija
14/83 |
19.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne koivet on jo kärstänneett ja maaksi tuleman. R.I.P

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/83 |
19.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älkääs nyt mammat. Kanankoivet on iloinen asia.

Vierailija
16/83 |
19.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla on koipireisipaketti pöydällä lämpiämässä. Grillaisiko oikein vai uuniin, en ole vielä päättänyt.

Vierailija
17/83 |
16.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up

Vierailija
18/83 |
30.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla on 5vuotta vanhoja kanankoipireisiä pakastimessa, onko ne syötäviä vielä?

Vierailija
19/83 |
24.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

up

Vierailija
20/83 |
13.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

UP!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kolme kahdeksan