Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Millä korvata korppujauhot kun pitäisi jauhottaa vuoka? (ev)

Vierailija
20.10.2010 |

Kommentit (29)

Vierailija
1/29 |
20.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Millainen vuoka?

Mikä leipomus?



VAikka murennetut riisimurot käy......

Vierailija
2/29 |
20.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mannaryyneille ääni täältäkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/29 |
20.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset


KAs kun ne mannaryynit ei gluteenittomalle käy, jos aika allergiasta kyse....

Vierailija
4/29 |
20.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse käytän aina vehnäjauhoa

Vierailija
5/29 |
20.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta leivon sacher-kakkua ja nyt pitäisi keksiä siis millä leivitän vuuan. Riisi- eikä maissimuroja ole, mutta mannaryynejä varmaan löytyisikin. Pähkinää en uskalla käyttää anopin ollessa sille allerginen.



-idiootti ap

Vierailija
6/29 |
20.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toimiiko tuo vehnäjauhoilla leivittäminen? Voisin kokeilla sitä niin ei jäisi ryynejä kakun pintaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/29 |
20.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kyllä voitelu riittää. Tasapohjaisen vuokan pohjalle voi leikata leivinpaperin jos haluaa varmistaa että kakku irtoaa pohjasta.

Vierailija
8/29 |
20.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

(ja miksei tavalliseenkin leikaa vaan muotoonsa)nii minä laitan sen pohjaan aina leivinpaperin ja voi reunoillekin laittaa kaitaleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/29 |
20.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

oikein hyvin toimii.

Vierailija
10/29 |
20.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

vehnäjauhoilla ja siksi olen lakannut käyttämässä tähän tarkoitukseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/29 |
20.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kyllä voitelu riittää. Tasapohjaisen vuokan pohjalle voi leikata leivinpaperin jos haluaa varmistaa että kakku irtoaa pohjasta.

Tuli vain voideltua irtopohjallinen vuoka. Tuleepahan testattua tuokin, kakku kun muutenkin on lähinnä testiversio. Ajatus on tehdä tuollainen lapsen ristiäisiin, mutta en ole aikaisemmin sacheria leiponut.

ap

Vierailija
12/29 |
20.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ulkonäönkö takia?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/29 |
20.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ulkonäönkö takia?

Vierailija
14/29 |
20.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

tulee ihana lisämaku! Njam.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/29 |
20.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kookos ei vain ole miehen mieleen, mutta jääpähän enemmän minulle! :)



ap

Vierailija
16/29 |
20.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pohjalle laitan irtopohjavuokaan paperin.

Vierailija
17/29 |
15.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jotenkin tuntuu, että se on jokin vanhalta kansalta peritty uskomus, että korppujauhoja pitää käyttää aina kakun paistossa. Mihin niitä oikeasti tarvitaan, kun rasvaaminen riittää estämään vuokaan jämähtämisen? Itse olen ainakin täytekakkua paistaessa vain voidellut vuoan hyvin voilla ja sirotellut pohjaan kidesokeria. Kakku irtoaa reunoista itsestään jo paiston aikana ja pohjakin irtoaa helposti kakkulautaselle kumotessa.

Jos sen vuoan haluaa välttämättä jauhottaa, niin suosittelen kokeilemaan vaikka manteli- tai hasselpähkinäjauhetta. Korpujauhot ja kookoshiutaleet jättäisin pois, paitsi jos oikeasti tykkää niitten mausta.

Vierailija
18/29 |
12.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mannasuurimoita itse laitan en tykkää korppujauhoja ja hätätilanteessa murenna vaikka leipää

Vierailija
19/29 |
06.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mantelijauhot käy myös aika hyvin! Ei tuo mitään ylimääräistä makua ruokaan!

Vierailija
20/29 |
22.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Irtosi ongelmitta vaikka unohdin korppujauhot ja kakkuvuoan leivittämisen kokonaan.

Voitelin vuoan voilla kunnolla.