Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi kääretorttutaikinasta tulee "sitkeää"?

Vierailija
28.12.2009 |

Mitä teen väärin?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
28.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

vai kypsänä?



Epäilen että sotket jauhoja liian kauan sekaan.

Vierailija
2/4 |
28.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
28.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja jauhot sekoitetaan varovasti taikinaan.

Vierailija
4/4 |
28.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

olet sekoittanut jauhoja/tärkkelystä liian kauan ja se on ehtinyt liisteröityä sekoituksen aikana



munat ja sokeri paksuksi vaaleaksi vaahdoksi ja sitten jauhot sekoitetaan nopeasti niin että ovat juuri ja juuri sekoittuneet - ei yhtään ylimääräistä sekoitusta varmuuden vuoksi



riittävän kuuma uuni jossa paistetaan 200- 220 astetta ja 6-8 minuuttia kypsäksi eikä yhtään kauempaa



paistoaika riippuu siitä kuinka paksulti on massaa leivinpaperilla



yleisimmät virheet ovat liian pitkä sekoitus ja liian pitkä paistoaika jotka pilaavat kääretortun



liian pitkään paistettu lohkeilee käärittäessä, sopivasti kypsennetty ei lohkeile

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kolme viisi