Lue keskustelun säännöt.
Miksi kääretorttutaikinasta tulee "sitkeää"?
Kommentit (4)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ja jauhot sekoitetaan varovasti taikinaan.
olet sekoittanut jauhoja/tärkkelystä liian kauan ja se on ehtinyt liisteröityä sekoituksen aikana
munat ja sokeri paksuksi vaaleaksi vaahdoksi ja sitten jauhot sekoitetaan nopeasti niin että ovat juuri ja juuri sekoittuneet - ei yhtään ylimääräistä sekoitusta varmuuden vuoksi
riittävän kuuma uuni jossa paistetaan 200- 220 astetta ja 6-8 minuuttia kypsäksi eikä yhtään kauempaa
paistoaika riippuu siitä kuinka paksulti on massaa leivinpaperilla
yleisimmät virheet ovat liian pitkä sekoitus ja liian pitkä paistoaika jotka pilaavat kääretortun
liian pitkään paistettu lohkeilee käärittäessä, sopivasti kypsennetty ei lohkeile
vai kypsänä?
Epäilen että sotket jauhoja liian kauan sekaan.