Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Suklaakakun ja irtopohjavuoan kanssa ongelma? Auta...

Vierailija
09.07.2009 |

Nyt löytyi hyvä suklaakakku resepti. Ongelmani on, että kakku paistetaan irtopohjavuoassa. Sitten tehdään suklaakuorrute pintaan. Otetaanko kakku pois vuoasta ennen vai jälkeen kuorruttamisen?

Olen tehnyt irtopohjavuoassa juustokakkutyyppistä kakkua, johon kuorrute tuli jo vuokaan. Miten on suklaakakussa?

Huomenna aamulla leivon. Auta ongelmassani, jotta juhlakakku onnistuu.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
10.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

kakkupahvia. Leikkaan pohjaan sopivan ja kun otan kakun pois, käyn reunat läpi ohuen ohuella, on lähes kuin nuolija.

Syy pahviin on se, että se tukee, leivinpaperi kun antaa periksi.

Tietty vois laittaa ekaks leivinpaperin ja sitten päälle kakkupahvin ja tämän päälle kakun. No, mulla pahvi toimii loistavasti.

Vierailija
2/8 |
10.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

laita kakku tarjoiluvadille ja valuta kuorrute kakun päälle. Levitä nuolijalla (tai leveällä veitsellä tai lastalla) kuorrute ympäri reunoja ja tasaa pinta. Koristele (vaikka ruusuilla ja orvokeilla, niitä ei tarvitse syödä). Puhdista lopuksi tarjoiluvadin reunat talouspaperilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
09.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

irtopohjavuoan pohjan leivinpaperilla (helpointa laittaa paperi pohjan päälle, sitten sivurengas paikoilleen ja sitten saksia ylijäävät reunukset).



Sitten kuorrutteen voi tehdä vuokaankin, jolloin siitä tulee siisti ja reunoista näkyy kuorrutteen ja kakun raja nätisti.

Vierailija
4/8 |
09.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

että kuorrutus pitää laittaa ilman reunaa. Muuten siitä tulee reunoilta ruma, kun vuoan irrottaa.



Minkälainen se kuorrutus on? Jos joku liivate-juttu, niin silloin reunan kanssa.

Vierailija
5/8 |
09.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuorrutehan saa valua reunoille, niin tulee kaunein.

Vierailija
6/8 |
09.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Päälläkin ilmeisesti riittää. Näin jää itse kakku näkyviin reunoista. Silloin kuorrute vuokaan.



Mulla on silikoninen irtopohjavuoka, sen saa kätevästi irrotettua kakusta.



Kakkonen, mikä on tuon leivinpaperin taika siellä pohjalla. Olen useissa ohjeissa nähnyt, että vuoraa leivinpaperilla, mikä merkitys sillä on??

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
09.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täydellinen suussasulava suklaakakku. Ilmeisesti pitää ottaa se vuoka pois. Tässä kakussa ei ole mitään liivatteita. Peukut pystyyn vaan, että onnistun ja juhlasankari saa toivomansa suklaakakun :)

Vierailija
8/8 |
09.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

sitten vuoka tarjoiluastian päälle ja pohjalevy vedetään pois alta. Leivinpaperi jää, mutta sehän ei pohjalla haittaa. Tietty jos nyt joku isompi juhla, niin sitten vähän öljyäisin leivinpaperia ja vetäisin senkin pois.



-2-

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän viisi yhdeksän