Mureke tunnin uunissa 200 asteessa ja edelleen vaaleanpunaista, mitä helvettiä teen?
Kun ohjeessa kypsymisaika on kumminkin paljon lyhyempi
Kommentit (23)
Laita se mureke takaisin uuniin vaan, tarkkaile sen kypsymistä vaikka 10 minuutin välein että se ei pääse kärähtämään. Ei niitä ohjeita kannata niin orjallisesti noudattaa, kun uuneissakin on eroja. M33
[quote author="Vierailija" time="10.06.2015 klo 18:32"]Laita se mureke takaisin uuniin vaan, tarkkaile sen kypsymistä vaikka 10 minuutin välein että se ei pääse kärähtämään. Ei niitä ohjeita kannata niin orjallisesti noudattaa, kun uuneissakin on eroja. M33
[/quote]
Äiköhän tuo liha ole jo pilalla 2009 laitettu uuniin. Hyvät hermot jos vieläkin vartuu, vai olisko jo kuollut nälkään
[quote author="Vierailija" time="10.06.2015 klo 18:32"]Laita se mureke takaisin uuniin vaan, tarkkaile sen kypsymistä vaikka 10 minuutin välein että se ei pääse kärähtämään. Ei niitä ohjeita kannata niin orjallisesti noudattaa, kun uuneissakin on eroja. M33
[/quote]
Oo kokkikolmonen. Syö kuule ihan vaan maksalaatikkoo mikrosta
Laita uuni päälle. Moni laittaa vain asteet mutta unohtaa toisesta napista pistää vastukset päälle. T. Sähkäri
[quote author="Vierailija" time="10.06.2015 klo 18:41"][quote author="Vierailija" time="10.06.2015 klo 18:32"]Laita se mureke takaisin uuniin vaan, tarkkaile sen kypsymistä vaikka 10 minuutin välein että se ei pääse kärähtämään. Ei niitä ohjeita kannata niin orjallisesti noudattaa, kun uuneissakin on eroja. M33
[/quote]
Äiköhän tuo liha ole jo pilalla 2009 laitettu uuniin. Hyvät hermot jos vieläkin vartuu, vai olisko jo kuollut nälkään
[/quote]
Kakkosviestissähän hän sanoo että sama ongelma hällä :D
No laitat takaisin uuniin ja käyt vaikkapa vartin välein katsomassa.
Mureke on vieläkin löysää keskeltä.. Mitä ihmettä tein väärin ku aina ennen onnistunu :Dd
Siinä on niin paljon lisäaineita, että väri ei tule koskaan muuksi muuttumaan. Se kun on jotenkin "esteettisempää", että on punainen eikä semmoinen ikävän ruskeanharmaa niin kuin kypsä liha muuten on.
Miten niin löysää keskeltä? Siis onko oikeasti raakaa vai onko sen rakenne sellainen, että on pehmeää sisältä?
Halkaise se keskeltä kahtia ja tyrkkää takaisin uuniin.
Syöt sen niinkuin mies. Raaka liha on terveellistä ja luonnollista
Ja jos on, niin mitä? Meinaan etsin syitä hitaaseen kypsymiseen.
Et voi tokikaan muuta tehdä, kuin antaa kypsyä. Pane päälle leivinpaperi, jos alkaa pinnasta palaa.
* Onko uuni päällä? Vai pelkkä lamppu?
* Oikea lämpötila?
* Liian paksu mureke?
meillä ei edellisessä asunnossa uuni toiminut kunnolla, joten ei koskaan voinnut oikeasti mitään siellä kypsentää. Just hätäsesti pakaste patongin sai uunissa kypsennettyä tunnissa, kun normi kypsymisaika taitaa olla 10-12min
koska pinta on ihan ruskea. Joka kerta joutuu pitämään vähintään 30 yli ohjeajan uunissa
Mulla 400 grammasta tehty mureke kypsyy alle tunnissa.
Uppia, sama ongelma nyt